20 / 04 / 2024

Kastamonu Ağlı Yatılı İlköğretim Okulu

Kastamonu Ağlı Yatılı İlköğretim Okulu

Ağlı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu olarak hizmet veren ve şu anda atıl durumda olan 51 bin 963 metrekarelik alana Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü talip oldu.

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Aile Bakanlığı 2023 yılı destek ödemeleri tek tek açıklandı, yatırılan bu paraları duyanın aklı gitti! Aman kaçırmayın!

Aile Bakanlığı 2023 yılı destek ödemeleri tek tek açıklandı, yatırılan bu paraları duyanın aklı gitti... Aman kaçırmayın...

TOKİ Kastamonu Ağlı'da 2+1 2.280 TL taksitle!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Kastamonu Ağlı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kastamonu Ağlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Kastamonu Ağlı TOKİ 8 soruda tüm detaylarıyla...

Gümüş yatırımcıları ağlıyor! Gümüş fiyatları 11 liraya kadar düştü! Flaş gelişme

Gümüş fiyatları dünyadaki gelişmelerin etkisi ile 11 TL seviyelerine kadar düştü. Gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar ağlıyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç lira? İşte gümüş fiyatları 30 Haziran 2022...

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Ağlı kura sonuçları 09.06.2020!

TOKİ Kastamonu Ağlı kura sonuçları 09.06.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kastamonu Ağlı kura sonuçları 09.06.2020 ve TOKİ Ağlı kura sonucu 2+1 kazananlar listesi...

TOKİ Kastamonu Ağlı 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Kastamonu Ağlı 100 bin konut kapsamında inşa edilen 100 konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelik tarafından kuruldu. 

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılıyor!

Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın VIP açılışı, 2 Mayıs tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımı ile yapılacak.

Bursa'da 236.8 milyon TL'lik yatırım açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 236 milyon 840 bin 455 TL’lik yatırım bugün hizmete giriyor. Projelerin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleşecek.

Bursa'daki 236,8 milyon TL'lik yatırım hizmete açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 236 milyon 840 bin 455 TL’lik yatırım hizmete açılıyor.

Kastamonu Ağlı Yatılı İlköğretim Okulu Haberi

Kastamonu Ağlı Yatılı İlköğretim Okulu

Okul binası, lojmanı, spor salonu olarak 1998 yılında inşa edilen ve 2011 yılına kadar eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren ancak kısa bir süre öce boşaltılarak atıl vaziyette bulunan Ağlı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’na Açık Ceza İnfaz Kurumu yapmak üzere Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü talip oldu. Mevcut yerin Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne tahsisi konusunda İl Genel Meclisi’ne gönderilen teklif doğrultusunda Hukuk İşler Komisyonu tarafından çalışma yapıldı. İl Genel Meclisi Hukuk İşleri Komisyonu adında açıklamalarda bulunan Hamdi Boz, Türkiye genelinde artan hükümlü sayısında paralel olarak Adalet Bakanlığı’ndan böyle bir teklif geldiğini, konunun ise komisyona sevk edildiğini söyledi.


Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istenilen okul alanının 1998 yılında yapıldığını ve 2011 yılına kadar eğitim...