16 / 04 / 2024

Kastamonu Araç açık cezaevi ihalesi

Kastamonu Araç açık cezaevi ihalesi

Kastamonu’nun Araç Açık Cezaevi çalışmalarında sona gelindi. Adalet Bakanlığı, Huruçören köyünde mülkiyeti Araç Belediyesine ait olan arazi üzerine açık cezaevi yapılabilmesi için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağı öğrenildi.

En fazla vergiyi Türkler ödüyor! Türkiye, ÖTV ve KDV'de açık ara Avrupa şampiyonu...

Türkiye, Avrupa’da otomobil satın alırken en çok verginin ödendiği ülke olarak kayda geçti. OECD’nin dört farlı araç kategorisi için yaptığı vergisiz ve tüm vergiler dahil rakamları karşılaştırıldığında her alanda Türkiye açık ara önde bulunduğu açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

ÖTV'siz araç listesi belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kalacak! Araba almadan önce herkes baksın!

Binlerce kişi uygun fiyata araç satın almaya çalışıyor. ÖTV'siz araç satın almak isteyenler için indirimli araçların listesi belli oldu. Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kalacak. İşte ÖTV'siz araçlar ve fiyatları...

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika! Hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Öğrencilere vergisiz telefonda son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki öğrencilere vergisiz telefonda hangi markalar var, açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi?

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılacak? Son dakika AVM çalışma saatleri...

Bayramda AVM'lerin çalışma saatleri merak ediliyor. 'AVM'ler Kurban Bayramı 2023'te açık mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılacak? İşte Kurban Bayramı 2023 AVM çalışma saatleri...

Borsa İstanbul yarın açık mı? Yatırımcılar dikkat! Borsa bayramda açık olacak mı? Şimdi bu tarihlere bakın!

'Borsa 9 gün kapalı mı olacak?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul yarın açık mı? Borsa bayramda açık olacak mı? İşte ayrıntılar...

Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı!

Kurban Bayramına sayılı günler kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Peki Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları ne kadar? Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! İşte zincir marketlerin kurbanlık fiyatları.

20 Nisan 2023 Arefe günü bankalar ve kargolar açık olacak mı? O gün çalışma yarım gün mü olacak?

2023 yılı için resmi tatil ilan edilen bayram günlerinde kargo, eczane, banka ve noterler gibi işyerleri hakkında da bilgi arayışı artıyor. 20 Nisan Perşembe günü olan Arife gününde bankaların çalışıp çalışmayacağı, açık olup olmayacağı ve çalışma saatleri gibi konular araştırılıyor. İşte, detaylar.

4.8'lik deprem sonrasında Bolu'da eğitime ara verildi! Okullar tatil mi oldu? Yarın okullar açık mı? İşte detaylar...

Bolu Valiliği cuma günkü derslerin 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ara verildiğini duyurdu.  Yarın okullar açık mı? Okullar tatil mi oldu? İşte detaylar...

Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları ve altı bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere düşerken bugün yükselişe geçti. Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Bir yerin kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim? Tapu kayıtları herkese açık mı?

Tapu bilgileri her vatandaşın merakla araştırdığı konulardan biridir. Özellikle tapu kayıtlarına erişim noktasında çok soru gelmektedir. Peki “Tapu kayıtları herkese açık mı?” İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Tek tek duyuruldu! Gören şaşkına döndü! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Güncel buğday, arpa, mısır fiyatları borsa borsa araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Tek tek duyuruldu! Gören şaşkına döndü! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında Şubat depremi! Peş peşe açıklanan rakamlar şaşkına çevirdi! Hemen bakın!

Çiftçiler son dakika gübre fiyatlarını merakla araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarında Şubat depremi! Peş peşe açıklanan rakamlar şaşkına çevirdi! Hemen bakın!

Kastamonu Araç açık cezaevi ihalesi Haberi

Kastamonu Araç açık cezaevi ihalesi

Kastamonu’nun Araç ilçesinde 2012 yılından beri devam eden Açık Cezaevi çalışmalarında sona gelindi. Adalet Bakanlığı, Huruçören köyünde mülkiyeti Araç Belediyesine ait olan arazi üzerine açık cezaevi yapılabilmesi için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağı öğrenildi.

Açık Cezaevinin projesinin tamamlanması üzerine ihale çalışması başlatan Adalet Bakanlığı, Müsteşarlık Teknik İşler Dairesi Başkanlığı Araç Açık Ceza İnfaz Kurumu yapım işini 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19. maddesi uyarınca açık ihale usulü ile ihaleye çıkarttı.

Buna göre, Adalet Bakanlığı Müsteşarlık Teknik İşler Dairesi Başkanlığı tarafından ihalenin 28 Ağustos 2015 saat 15.00’da Ankara’da yapılması planlanıyor. Adalet Bakanlığı, ihaleyi alan firma ile sözleşmenin imzalanmasının ardından 15 gün içerisinde yer teslimi yapacak ve proje 400 gün içerisinde tamamlanacak.

Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, Araç’a yapılması planlanan açık cezaevinin ilçeye ekonomik ve...