18 / 04 / 2024

Kastamonu Araç cezaevi ne zaman açılacak

Kastamonu Araç cezaevi ne zaman açılacak

Kastamonu’nun Araç ilçesinde 2012 yılından beri devam eden Açık Cezaevi çalışmalarında sona gelindi. Adalet Bakanlığı'nın,Mülkiyeti Araç Belediyesine ait olan araziye cezaevi yapılabilmesi için ihaleye çıkacağı öğrenildi.

TOKİ Kastamonu Araç'ta kaç adet konut yapacak?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu projelerinin detayları belli oluyor. Peki TOKİ Kastamonu Araç projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kastamonu  Araç TOKİ'ye nasıl başvuru yapılır? İşte Kastamonu  Araç TOKİ 9 soruda tüm ayrıntılarıyla...

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi 90.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi icradan satışa çıkarılıyor. Bedeli 90 milyon 650 bin 619 TL istenen ihale, 13 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Kastamonu Başköy'de acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İli Araç İlçesi'ne bağlı Başköy Köyü'nde Regülatör ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak..

Kastamonu'da Araç ve İhsangazi arasına OSB kuruluyor!

Kastamonu Araç ilçesi ile İhsangazi ilçesi arasında Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çalışmalar başladı. Arazi üzerinde incelemeler yapıldı.

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

Kastamonu Araç’ta 96 konutun kurası çekildi!

TOKİ tarafından Kastamonu Araç’ta hayata geçirilen 96 konut kura ile sahiplerini buldu.

Kastamonu'da eski bina otoparkın üzerine yıkıldı!

Kastamonu Hepkebirler Mahallesinde Mahkemealtı Mevkisinde eski bir bina otoparkın üzerine yıkıldı. Araçta maddi hasar meydana geldi.

Kastamonu Katlı Otopark projesi hizmete açıldı!

Kastamonu Belediyesi tarafından trafikteki yoğunluğun azaltılması için başlatılan otopark projelerinin ilki olan 420 araçlık Katlı Otopark projesi vatandaşların hizmetine sunuldu. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, projelerlerimizle Kastamonumuzu her alanda ileri taşımayı hedefliyoruz dedi.

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Projesi tamamlandı!

Kastamonu Taşköprü Belediyesince hayata geçirilen Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi ve Yeraltı Otoparkı Projesi tamamlandı. 80 araç kapasiteli otoparkta, bayram süresince trafiği rahatlatmak amacıyla ücretsiz hizmet verilecek.

Kastamonu Araç Barajı'nın yapımı için acele kamulaştırma!

“Filyos Havzası Taşkın Koruma 1. Merhale Projesi” Kapsamındaki Araç Barajı'nın yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kastamonu Araç Devlet Hastanesi Mayıs'ta açılacak!

1953 yılından bu yana Araç halkına hizmet veren Kastamonu'daki Araç Devlet Hastanesi, 2016 Mayıs ayı içinde tamamlanmış yeni yüzüyle hastalarına kapılarını açacak.

Kastamonu'ya 420 araçlık otopark inşa edilecek!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Belediyesi önünde yapılması planlanan 420 araçlık otoparkın ihale edilmesinden sonra yapım ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti.

Kastamonu'da katlı otoparkın yapımına başlanıyor!

Kastamonu Belediyesi önünde uygulanacak olan katlı otopark projesi için ihaleyi kazanan Selni İnşaat'a yapı ruhsatı verildi. Otoparktaki araç kapasitesini 427'ye çıkardıklarını da belirten Başkan Babaş, "Kastamonu için önemli projeler arasında yer alıyor

Kastamonu Araç cezaevi ne zaman açılacak Haberi

Kastamonu Araç cezaevi ne zaman açılacak

Kastamonu’nun Araç ilçesinde 2012 yılından beri devam eden Açık Cezaevi çalışmalarında sona gelindi. Adalet Bakanlığı, Huruçören köyünde mülkiyeti Araç Belediyesine ait olan arazi üzerine açık cezaevi yapılabilmesi için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağı öğrenildi.


Açık Cezaevinin projesinin tamamlanması üzerine ihale çalışması başlatan Adalet Bakanlığı, Müsteşarlık Teknik İşler Dairesi Başkanlığı Araç Açık Ceza İnfaz Kurumu yapım işini 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19. maddesi uyarınca açık ihale usulü ile ihaleye çıkarttı.


Buna göre, Adalet Bakanlığı Müsteşarlık Teknik İşler Dairesi Başkanlığı tarafından ihalenin 28 Ağustos 2015 saat 15.00’da Ankara’da yapılması planlanıyor. Adalet Bakanlığı, ihaleyi alan firma ile sözleşmenin imzalanmasının ardından 15 gün içerisinde yer teslimi yapacak ve proje 400 gün içerisinde tamamlanacak.


Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, Araç’a yapılması planlanan açık cezaevinin ilçeye ekonomik ve...