29 / 03 / 2024

Kastamonu Daday Devlet Hastanesi yenileme

Kastamonu Daday Devlet Hastanesi yenileme

Daday Devlet Hastanesi'nin arka-ön dış cephe onarımı ve bakımı, hastaların ve hasta yakınlarının hastane içinde işlerini ve aradıklarını kolay bulabilmeleri için yön levhaları,hastane tabelaları gibi değişimler ve yenilikler yapılacak.

Kastamonu Daday için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili, Daday ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Daday ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu Daday imar planı onaylandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Kastamonu İli, Daday İlçesi, Merkez Mahallesi (283 ada, 2 parsel) İmar Planı Değişikliği onaylandı..

Kastamonu Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Kastamonuluların 11 yıllık yeni hastane hasreti sona eriyor. Batı Karadeniz'in en büyük hastanesi olacak olan 400 yataklı yeni devlet hastanesinin açılması için artık gün sayılıyor.

Kastamonu Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, AK parti İl Başkanı Halil Uluay ve partililerle birlikte, kapılarını açmak için artık gün sayan yeni Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulundu.

Kastamonu Devlet Hastanesi Eylül’de Açılacak!

AK Parti Milletvekilleri Metin Çelik ile Murat Demir, beraberindeki İl Sağlı Müdürlüğü çalışanlarıyla yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesini ziyaret ederek bilgi aldı.

Kastamonu Devlet Hastanesi inşaatı sürüyor!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, inşaat çalışmalarının devam ettiği 400 yataklı Kastamonu Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Kaba inşaatı biten hastanenin Mayıs ayına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Kastamonu Araç Devlet Hastanesi Mayıs'ta açılacak!

1953 yılından bu yana Araç halkına hizmet veren Kastamonu'daki Araç Devlet Hastanesi, 2016 Mayıs ayı içinde tamamlanmış yeni yüzüyle hastalarına kapılarını açacak.

Daday Devlet Hastanesi tadilat çalışmaları bitti!

Daday Devlet Hastanesinde yapılan tadilat ve bakım çalışmaları sona erdi. Ardından hastane girişi ve hizmet binası üzerine ışıklı tabela koyan hastane yönetimi sayesinde Daday Devlet Hastanesi yeni ve farklı yüzüne kavuştu.

TOKİ Kastamonu'da 400 yataklı devlet hastanesi inşaatına devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu’da yapımı devam eden ve yaklaşık 102 milyon liraya mal olması beklenen 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Kastamonu Devlet Hastanesi'nde çalışmalar sürüyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Kastamonu Devlet Hastanesi ne zaman bitecek?

Toplu Konut İdaresi (TOKÎ) Başkanlığı taralından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

TOKİ, Kastamonu'ya yeni hastane yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hastane inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Kastamonu Daday Devlet Hastanesi yenileme Haberi

Kastamonu Daday Devlet Hastanesi yenileme

Kastamonu’nun Daday İlçesinde Devlet Hastanesi’nde bakım ve onarım çalışmaları başladı. Mevcut binada hastane yönetiminin girişimleri ile Genel Sekreterlikten alınan ödenekle başlatılan bakım ve onarım çalışmaları kapsamında binanın,arka-ön dış cephe onarımı ve bakımı, hastaların ve hasta yakınlarının hastane içinde işlerini ve aradıklarını kolay bulabilmeleri için yön levhaları,hastane tabelaları gibi değişimler ve yenilikler yapılacak. Hastane yönetiminden yapılan açıklama da halkın daha iyi ve temiz şartlarda hizmet alabilmeleri için bu çalışma ve yeniliklerin yapıldığı, ayrıca yine hastanenin iç ve dış boyasının da yapılarak hem görsel hem de fiziksel bir şekilde halkın hizmetine devam edecekleri...