28 / 03 / 2024

kastamonu havalimanı açılış

kastamonu havalimanı açılış

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Türkiye'nin 50. havalimanı olacak olan Kastamonu Havalimanı'nın 19 Temmuz Cuma günü saat 15.30'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle resmen açılacağını söyledi....

Kastamonu Havalimanı ilk uçağını dün ağırladı!

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan dün saat 10.10’dan kalkan Türk Hava Yolları’na (THY) ait uçak, 54 yıl aradan sonra saat 11.25’de Kastamonu Havaalanı’na iniş yaptı...

Kastamonu Havalimanı bugün ilk THY uçağını ağırlayacak!

İlk uçuşa bugün ev sahipliği yapacak olan Havalimanının, Resmi açılışı 19 Temmuz tarihinde Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet tarafından gerçekleştirilecek...

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün açılıyor!

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıyacak olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün hizmete açılıyor.

TOKİ Kastamonu Ağlı'da 2+1 2.280 TL taksitle!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Kastamonu Ağlı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kastamonu Ağlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Kastamonu Ağlı TOKİ 8 soruda tüm detaylarıyla...

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor! İlk uçak iniş yaptı! 

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Rize-Artvin Havalimanı yıl sonuna kadar açılacak!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Açılış Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı'nın yıl sonuna kadar açılacağını dile getirdi. 

kastamonu havalimanı açılış Haberi

kastamonu havalimanı açılış

Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 100 milyon lira ek yatırımla yapılan, 5 Temmuz'da Kastamonu-İstanbul arasında tarifeli uçak seferlerine başlanan havalimanının, Türkiye'nin 50. havalimanı olduğunu anlattı.


Havalimanının çok uzun soluklu bir proje olduğuna dikkati çeken Bektaş, "Cuma günü sayın başbakanımızın teşrifleriyle havalimanımızı resmen açmış olacağız. Kastamonu Havalimanı'nı herkes çok bekledi. Türkiye’nin 50. havalimanını 54 yıl bekledik. Artık herkes bilecek ki Kastamonu'da bir havalimanı var" diye konuştu.


Bektaş, uçak seferlerinin başladığını, doluluk oranlarının iyi gittiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:


"Uçuşlara haftada 4 seferle başladık. İnşallah resmi açılıştan sonra doluluk oranları daha da artacaktır çünkü Kastamonu'nun çok çeşitli potansiyeli mevcut.  Bu seferlerin çok kısa sürede artırılacağına inanıyoruz. Türk Hava Yolları (THY) buna açık. Diğer hava yolu şirketlerimizden de çeşitli talepler söz konusu. Kısa sürede günde bir...