27 / 04 / 2024

Kastamonu İslambey mahallesi

Kastamonu İslambey mahallesi

Kastamonu Belediyesi tarafından Kastamonu'da İsmailbey Mahallesi şehir parkı yapım işi açık artırma usulüyle ihale edilecek. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'ndeki 46 bin metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, İslambey Mahallesi Yaklaşık 4.6 Ha Rezerv Yapı Alanı Ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan'daki 46 bin metrekarelik rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, İslambey Mahallesi Yaklaşık 4.6 Ha Rezerv Yapı Alanı ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa İslambey'deki kentsel dönüşümde son durum ne? İslambey kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki İslambey Mahallesi’nde 7 sene önce “Evlerinizi 3 yıl sonra teslim edeceğiz” denilerek başlatılan kentsel dönüşümde henüz sona gelinemedi. Peki Gaziosmanpaşa İslambey'deki kentsel dönüşümde son durum ne? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Kastamonu Belediyesi ticaret ve konut alanı imarlı arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Eyüpsultan İslambey Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüpsultan'ın İslambey Mahallesi'nde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. Hak sahipleri kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisine gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

TOKİ Kastamonu 106 konut ihalesi bugün!

81 ildeki yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Nisan tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kastamonu Tosya'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kastamonu İslambey mahallesi Haberi

Kastamonu İslambey mahallesi

KASTAMONU BELEDİYESİ İSMAİLBEY MAHALLESİ ŞEHİR PARKI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir, 


İhale Kayıt Numarası: 2015/61909 


1-idarenin

a) Adresi: AKTEKKE MAHALLESİ BARBAROS CADDESİ 5 37200 KASTAMONU MERKEZ/KASTAMONU

b) Telefon ve faks numarası:3 662141048 - 3662149983

c) Elektronik Posta Adresi:[email protected]

ç) ihale dokümanının görülebileceği: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ internet adresi


2-İhale konusu yapım içinin

a) Niteliği, türü ve miktarı

KASTAMONU BELEDİYESİ İSMAİLBEY MAHALLESİ ŞEHİR

PARKI YAPIM İŞİ ( İNŞAAT - MEKANİK- SIHHİ TESİSAT,ELEKTRİK VE PEYZAJ İŞLERİ) Ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan

idari şartnameden ulaşılabilir.


b) Yapılacağı yer: KASTAMONU

c) işe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 7 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

ç) İşin süresi: Yer tesliminden itibaren 365 (ÜÇYÜZALTMIŞBEŞ) takvim günüdür.

3- ihalenin

a) Yapılacağı yer: AKTEKKE MAHALLESİ BARBAROS CADDESİ NO:5...