16 / 04 / 2024

kastamonu Merkez Camisi yeniden mi yapılıyor

kastamonu Merkez Camisi yeniden mi yapılıyor

Hanönü ilçesinde eski olduğu için yıkılan Merkez Camisi Şeyh Şaban-ı Veli Camisi adıyla yeniden yapılmasına başlandı. Sağlam, "Emeği geçen tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. " dedi.

Belediyeden konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 819 metrekare alana sahip.

10 soruda TOKİ Kastamonu Merkez!

TOKİ’nin beş yılda toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Kastamonu’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kastamonu Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Kastamonu Belediyesi 67.5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Merkez Kuzeykent'te yer alan arsayı 67 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ'den Kastamonu'ya 602 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kastamonu Merkez projesinin ihalesini 29 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu 106 konut ihalesi bugün!

81 ildeki yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Nisan tarihinde yapılacak.

Kastamonu Merkez'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kastamonu İcra Dairesi, Kastamonu ili, Merkez ilçesi, Budamış Mahalle/Köy, 120 ada 16 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 762 bin 620 TL'ye satıyor...

TOKİ'den Kastamonu Tosya'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kastamonu'ya 2 yeni konut! İhalesi yarın!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

kastamonu Merkez Camisi yeniden mi yapılıyor Haberi

kastamonu Merkez Camisi yeniden mi yapılıyor

Hanönü ilçesinde eski olduğu için yıkılan Merkez Camisi Şeyh Şaban-ı Veli Camisi adıyla yeniden yapılmasına başlandı.

İlçe Müftüsü Osman Sağlam yaptığı açıklamada,1959 yılında yapılan eski Merkez Camisinin yıkılarak yenisinin yapılması için inşasına başladıklarını belirtti. Müftü Sağlam, Merkez Cami alanının belediye adına tahsisli olduğunu, çevredeki arazi sahiplerinden bir kısım alan daha alınarak yeni cami projesi hazırlandığını söyledi. Projenin tamamlanmasıyla birlikte caminin inşaatına başladıklarını anlatan Müftü Osman Sağlam, İlçede oluşturulan komisyonla Caminin adının Hanönü ’de doğan büyük zat Şeyh Şaban-ı Veli Camisi olarak değiştirildiğini söyledi.

Caminin Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yapılacağını söyleyen Sağlam, "Hayırsever bir vatandaş bir miktar yardımda bulundu. Fakat caminin yapılması için başka hayırsever vatandaşlarında yardımına ihtiyacımız olmaktadır" dedi.

Caminin bir an önce bitirilmesi için hayırsever vatandaşların yardımlarına ihtiyaçları olduğunu belirten Sağlam,...