26 / 04 / 2024

Kastamonu merkezde halkın katılım toplantısı

Kastamonu merkezde halkın katılım toplantısı

SFC Entegre Orman Ürünleri San. ve Tic. A.Ş tarafından; Kastamonu'da Enerji Santrali projesi için 25 Mart 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

1935'te Mecidiyeköy'de tapusuna kavuşamayan halkın haklı isyanı: 'Evimizde konuk gibiyiz'

1935 yılında Mecidiyeköy'de ev sahibi olan halk, hükümetten tapularını verilmesi konusunda isyanda bulunmuş.

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

İstanbul Adalar halkı ayaklandı! İmar planının iptali için dava açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Adalar Belediyesi'nin adaların korunması ve imarının düzenlenmesi amacıyla imar planına yönelik Ada halkının itirazları devam ediyor.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

2 bin 440 kişinin katıldığı araştırmanın sonucu belli oldu: Halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü destekliyor...

Areda Survey'in  Kentsel Dönüşüm araştırmasının sonuçları belli oldu. 2 bin 440 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmaya göre; Türk halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü desteklerken, yüzde 34,4’ü kentsel dönüşüme karşı çıkıyor.

Türk halkının gözdesi Ford Focus’a 55 bin lira zam! Araba sevdalılarını üzen haber! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türk halkının en çok sevdiği araba modellerinden olan Ford Focus’a iki ayda yaklaşık 55 bin lira zam yapıldı. İşte detaylar…

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına uyarı: Dışarı çıkmayın!

İstanbul'da beklene kar yağışı başladı. Meteorolojinin açıklamasının ardından beklenen kar yağışı İstanbul'un bazı gölgelerinde etkisini gösteriyor. Başkan Ekrem İmamoğlu İstanbul halkını uyardı: Dışarı çıkmayın!

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu Hanönü için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Hanönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu'da binaların depreme karşı risk durumu mecliste!

Kastamonu'da binaların depreme karşı risk durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Japonya'da depremin vurduğu Fukuşima halkı dönüşümden memnun!

2011 Mart'ta yaşanan  9 büyüklüğündeki deprem ve tsunaminin vurduğu Fukuşima bölgesi halkının yüzde 30'u kentsel dönüşüm çalışmalarından memnun. 

İstanbul'da deprem araştırması: İstanbul halkının yarısı toplanma alanlarını bilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB)'nin yaptığı deprem araştırmasında çıkan sonuçlara göre; İstanbul halkının yarısı mahallelerindeki toplanma alanlarını bilmiyor.

Kastamonu merkezde halkın katılım toplantısı Haberi

Kastamonu merkezde halkın katılım toplantısı

SFC Entegre Orman Ürünleri San. ve Tic. A.Ş tarafından; Kastamonu ili, Merkez ilçesi, Saraçlar Mahallesi, İhsangazi Cad. NO:34 adresinde ''47 MW Kapasiteli Enerji Santrali ( Kazan ) faaliyeti'' hayata geçirilmesi planlanmaktadır. 


Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonu

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 25/03/2015

Proje Sahibi: SFC Entegre Orman Ürünleri San. ve Tic....