26 / 04 / 2024

Kastamonu TOKİ konutları

Kastamonu TOKİ konutları

Çeşitli temaslarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kastamonu'da konuştu. Ucuz konut müjdesi veren Kurum, TOKİ tarafından 800 konut inşa edeceklerini söyledi.

Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli 'de 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.Peki Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Kastamonu'ya TOKİ müjdesi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, dün emekliler ve dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak adına hazırlayacakları proje hakkında bilgi vermek için Kastamonu'ya geldi.

TOKİ'den Kastamonu’daki emeklilere müjde!

Toplu konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye’de 2016 yılında 70 bin konut yapmayı hedeflediklerini söyledi. Turan, ayrıca Kastamonu’da ikamet eden emeklileri ev sahibi de yapacaklarını kaydetti.

Kastamonu TOKİ ikmal işi ihalesi yapıldı!

Kastamonu Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde inşa edilen ve yüzde 62 bitirme seviyesinde iken inşaatı yarım kalan 135 adet konut için ikmal (tamamlama) işi ihalesi dün TOKİ'nin İstanbul'da binasında gerçekleştirildi.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için yeni tarih açıklandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Kastamonu projesinde konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilecek.

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor... İşte Kastamonu TOKİ projesi detayları...

TOKİ Kastamonu İhsangazi Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ Kastamonu İhsangazi projesinde yer alan 110 konutun ihalesi dün gerçekleşti.

TOKİ Kastamonu emekli konutlarına imar planı onayı!

TOKİ tarafından Doğu Çevre Yolu yanına emekliler için inşa edilecek konutların yükseleceği alanın 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı da Meclis üyelerince oybirliğiyle kabul edildi.

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap ihalesi 13 Haziran'da!

Kastamonu Tosya'da Beşevler Mevkii'nde yapılması planlanan 2. Etap TOKİ Konutları'nın ihale tarihi belli oldu. 13 Haziran'da yapılacak ihalenin ardından ise 14 Haziran'da kura çekimi gerçekleşecek.

TOKİ Kastamonu Emekli Konutları'nın kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Kastomu'daki emeklilere yönelik hazırladığı konutların kura çekilişi dün yapıldı. 200 konut için başvuruda bulunan 5 bin 77 kişi, meraklı gözlerle listede isminin çıkmasını bekledi.

TOKİ Kastamonu Emekli Konutları'nın kura çekilişi 26 Nisan'da!

Kastamonu'da TOKİ konutlarının emekliler için yapmayı planladığı projeyle ilgili olarak Emekliler Derneği Başkanı İsmail Buturoğlu bir basın toplantısı düzenledi. Buturoğlu, kuraların 26 Nisan'da çekileceğini söyledi.

TOKİ Kastamonu Seydiler Konutları satılık!

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede daire alanları 74,82 metrekareden başlıyor. TOKİ Kastamonu Seydiler Konutları satılık fiyatları 99 bin 798 TL'den başlıyor.

TOKİ Kastamonu Merkez Konutları başvuru!

TOKİ Kastamonu Merkez Konutları başvuru işlemleri başladı. Kura çekilişinin 26 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı TOKİ Kastamonu Merkez projesinde toplamda 200 adet daire emekliler için satışta.

TOKİ Kastamonu Merkez Konutları'na 1 haftada 2 bin 789 başvuru yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunacağını açıkladığı konutların ön başvurusuna Kastamonu'daki emekliler yoğun ilgi gösterdi.

TOKİ 2016 Emekli Kastamonu Merkez Konutları başvuruları!

TOKİ 2016 Emekli Kastamonu Merkez Konutları başvuruları bugün başlıyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projedeki daireler 2+1 olarak tasarlandı. Projede başvuru bedeli 500 liradır.

TOKİ Kastamonu Küre kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 106 adet konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığı Kastamonu Küre TOKİ Konutları kura çekimi noter huzurunda yapılacak. Peki TOKİ Kastamonu Küre kura çekilişi ne zaman?

Kastamonu TOKİ konutları Haberi

Kastamonu TOKİ konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çeşitli temaslarda bulunmak için Kastamonu'da Vali Yaşar Karadeniz'i ziyaret etti, İl Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, valilik binasında basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından Kurum, gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

İlleri ziyaret ettiklerini, valiler, milletvekilleri, belediye başkanları ve AK Parti teşkilatıyla şehirlerin ihtiyaçları için görüşmeler yaptıklarını söyleyen Kurum, "Bu istişareler neticesinde kararlar almaya çalışıyoruz. Bugün Sarıkamış Harekatı'nın 104'üncü yıl dönümü. Ben bu harekatta şehit düşen askerlerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

Kastamonu'da kentsel yenileme yapılacak

Kastamonu'nun, Milli Mücadele'de, Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale'de en çok şehit veren illerin başında yer aldığını söyleyen Kurum, "Bugün yaptığımız toplantı çerçevesinde Kastamonu'ya ilişkin belli kararlar aldık. Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Mücadelesi'nde tüm Türkiye'ye seslendiği Nasrullah Cami'miz...