16 / 04 / 2024

Kastamonu yıkım

Kastamonu yıkım

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle hasar gören 10 katlı bina iş makinesinin yardımıyla yıkıldı. 

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Kastamonu Bozkurt'ta 140 bina için acil yıkım kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle ağır hasar alan 140 bina için acil yıkım kararı alındı.

Kastamonu Bozkurt'ta sel nedeniyle hasar alan 6 katlı bina yıkıldı!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle hasar gören  6 katlı Fatih Apartmanı yıkıldı.

Kastamonu'da 3 katlı tarihi ahşap bina çöktü!

Kastamonu Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi'ndeki boş olduğu belirlenen ve yıkım kararı verilen Kastamonu Belediyesine ait tescilli tarihi ahşap bina çöktü.

Kastamonu'da eski bina otoparkın üzerine yıkıldı!

Kastamonu Hepkebirler Mahallesinde Mahkemealtı Mevkisinde eski bir bina otoparkın üzerine yıkıldı. Araçta maddi hasar meydana geldi.

Kastamonu'da ilginç kentsel dönüşüm yıkımı!

KASTAMONU'da, kentsel dönüşüm kapsamındaki 5 katlı binanın yıkımına, çatıya çıkarılan iş makinesi ile başlandı. İş makinesi, çatıdan itibaren kat kat aşağıya kadar inerek binanın yıkımını gerçekleştirecek.

Kastamonu yıkım Haberi

Kastamonu yıkım

Kastamonu'da Bozkurt ilçesinde şiddetli yağışlar sonrasında 11 Ağustos'ta Ezine Çayı'nın taşması sonucu meydana gelen sel felaketinde birçok bina yıkıldı, binaların bir bölümü ise ağır hasara uğradı.

Milliyet'te yer alan habere göre; ekipler ev ve iş yerlerinin onarılması ya da tamamen yıkılıp yeniden inşa edilmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilçenin en yüksek binaları arasında bulunan Ezine Çayı'nın kenarındaki 10 katlı Rüya Apartmanı'nın, yıkımı yapıldı. 

Ağustos ayında tahliyesi yapılan binanın iş makinesiyle yıkılması çevredekiler tarafından videoya alındı. Yıkılan binanın yanında bulunan Ölçer Apartmanı 11 Ağustos'taki selde yıkılmış, apartman enkazında arama kurtarma çalışmaları günler boyunca devam etti. İki binanın da müteahhidi olan Mehmet Ö, "taksirle ölüme veya yaralamaya" neden olduğu iddiasıyla tutuklanmıştı.

Kastamonu Bozkurt'ta 350 konut için ihale...