26 / 04 / 2024

Kastamonuda asgari ücretlilere konut müjdesi

Kastamonuda asgari ücretlilere konut müjdesi

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, asgari ücretle çalışanlara TOKİ Konut projesinin olduğunu söyledi. Babaş, cezaevinin arka kısmında kalan alandaki 160 bin metrekarelik arazinin kullanılabileceğini söyledi.

Öğrencilere müjde, maaşlara asgari ücret ayarı geliyor! Staj parası 8.520 TL'yi bulacak!

Yeni yılla birlikte birçok kalemde maaşlar yeniden hesaplanacak. Aynı dönemde asgari ücretlilere de önemli bir artış yapılacak. Asgari ücrete göre hesaplanan staj parası da arttırılacak.

Ocakta emeklilere ve asgari ücretlilere yüklü zam geliyor!

Yeni yıl az kalmışken emekli ve asgari ücret zammıyla ilgili ipuçları da yavaş yavaş geliyor. Asgari ücrete ve emeklilere yüzde 50 zam yapılması gündemde. Yüzde 50'lik zamma göre en düşük emekli maaşı 11.250 liraya, asgari ücret ise 17.103 liraya yükselecek.

Asgari ücretlilere müjde! 2024 asgari ücret için ilk rakam resmen geldi! Milyonların beklediği haberde son dakika

Asgari ücretliler 2024 maaşını heyecanla beklerken, yapılacak yeni zam oranları ile ilgili ipuçları gelmeye başladı. Asgari ücretlilere müjde! 2024 asgari ücret için ilk rakam resmen geldi! Peki asgari ücret ne kadar olacak? 2024 asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Asgari ücretlilere son dakika müjdesi! Asgari ücrete şok zam rakamı geldi! Kıdem tazminatı detayına hemen göz atın!

Asgari ücretlinin kıdem tazminatında ve asgari ücret tutarında güncellemeye gidileceği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Asgari ücretlilere kırmızı kodlu uyarı: Kıdem tazminatında 6 aylık güncellemeye dikkat!

Maaş zamlarının gündeme gelmesiyle birlikte Kıdem tazminatı konusunun detayları sorgulanmaya başlandı. İşte son dakika kıdem tazminatına ilişkin tüm detaylar...

Ev sahiplerinden ara zam talebi! Kiraya ara zam yapılır mı? Hemen bu detaylara bakın!

Asgari ücretlilere, memurlara ve özel sektör çalışanlarına yapılan maaş düzenlemeleri sonrasında,  ev sahiplerinden kiralar için ara zam talepleri gelmeye başladı. Peki kiraya ara zam yapılır mı?

Asgari ücretlilere müjde! Asgari ücrete 4 ayda bir zam mı geliyor? Teklif TBMM’ye geldi!  

Asgari ücrete yapılan yüzde 34 oranındaki zamdan sonra muhalefetten asgari ücretliyi sevindirecek bir teklif geldi. CHP’li Ömer Fethi Gürer, asgari ücretin, 6 ayda bir yerine 4 ayda bir belirlenmesi amacıyla TBMM’ye önerge verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan asgari ücretlilere '500 Dolar' planı için kötü haber! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir canlı yayında asgari ücret hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, asgari ücretin 500 dolar olacağı iddialarına karşın "Dolar yerinde durmuyor her gün farklılaşıyor. Biz TL konuşmak durumundayız. Ana ilkemiz çalışanlarımızı enflasyona ezdirmemek." dedi.

Asgari ücretlilere acı haber: Hükümetin '500 Dolar' planı havada kaldı! Yeni ücret 10 Bin TL'nin altında sıkışabilir!

İşçi ve işverenler arasında 2023 Temmuz asgari ücret zammı konusunda büyük farklılıklar! İş dünyası, asgari ücretin 500 dolar alt sınırıyla belirlenmesine itiraz ediyor. Beklentiler belirsiz, yeni asgari ücret ne olacak? İşte Temmuz 2023 zammı hakkında ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklama! Asgari ücretlilere müjdeli haber!

Asgari ücrete zam oranının açıklanacağı Temmuz ayına sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan önemli son dakika açıklaması geldi. Yılmaz, görüşmelerde uzlaşılacağının sinyalini verdi.

Asgari ücrete temmuz zammında geri sayım! Zam oranları netleşiyor, işte masadaki zam formülü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın asgari ücretlilere temmuz ayında ara zam yapılacağı sözünün ardından şimdi çalışanlar heyecanla bayram öncesi açıklanması beklenen zam oranını bekliyor. Peki, asgari ücrete temmuzda ne kadar zam yapılacak? Net asgari ücret kaç TL olacak? Detaylar haberimizde…

Asgari ücretliye müjdeli haber! 3 gün içinde PTT'den 2000 TL alacaksınız!

Asgari ücretle geçimini sağlayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Türkiye Cumhuriyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 3 gün içinde yardım parası ödemesi yapacak. Bu ödeme, TC kimlik kartıyla başvuran asgari ücretlilere 2000 TL nakit destek olarak ödenecek.

Asgari ücretlilere bayram ikramiyesi alacak mı? Ne kadar alacak?

Asgari ücret ile çalışanların gündeminde yer alan zam gelişmelerine dair yeni açıklamalar geliyor. En az emekli aylığının 7 bin 500 TL'ye çıkmasıyla beraber zamlı bayram ikramiyesi gündeme geldi. Peki Asgari ücretlilere bayram ikramiyesi alacak mı? Ne kadar alacak?

Kastamonuda asgari ücretlilere konut müjdesi Haberi

Kastamonuda asgari ücretlilere konut müjdesi

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.


Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nin gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Kastamonu’da yayın hayatını sürdüren yerel gazetelerin yazı işleri müdürleri ve basın muhabirleri ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. KGC Yönetimi ile Tahsin Babaş arasında gerçekleştirilen toplantının önemli maddelerinden bir tanesi de asgari ücretlilere yönelik olarak inşa edilmesi planlan TOKİ Konut Projesi oldu.


Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tahsin Babaş, “Kastamonu’da asgari ücretlilere yönelik olarak yapacağımız konutlar için çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle cezaevinin arka kısmında kalan alanda 160 bin metrekare civarında bir arazimiz var. Bu alanda asgari ücretlilere konut yapılması konusunda projemizi geliştirdik. Burası Kastamonu’nun konum olarak en güzel yerlerinden bir tanesi. Burada...