19 / 04 / 2024

Kastamonulular da modern stat istiyor

Kastamonulular da modern stat istiyor

Sinop'ta yeni bir stadyum yapılması yönünde çalışma yapıldığını duyan Kastamonuspor taraftarları internet üzerinden yeni stat yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde imza kampanyası başlattı.

Çatalca'da modern ticaret merkezi inşa ediliyor!

İlçe genelinde yatırımlarına ara vermeyen Çatalca Belediyesi, ticaret merkezi inşaatı için çalışmalarını hızlandırdı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Elazığ'da 20 bin 118 modern konut inşa ediliyor!

Elazığ'da geçen yol meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden depremzedeler için yapılan 20 bin 118 modern konutun inşası devam ediyor.

Ordu'nun yeni otogarı hizmete açıldı!

Ordu'da modern mimariyle inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Aykar Konut Samsun'da yeni projeye başlıyor!

Karadeniz Parke ile sektörde adından sıkça söz ettiren Aykar Konut, Samsun'da modern projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Batman'da modern binalar inşa ediliyor!

Kış mevsiminde inşaat yapımının hız kesmediği Batman’da, Gap mahallesindeki eski besi çiftliklerinin yerinde modern apartmanlar yükseliyor.

Modern Yol Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Yol Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadullah Kışla tarafından kuruldu. 

İş Modern Ambarlı'da yüzde 10 KDV avantajı!

İş Modern Ambarlı'da yüzde 10 KDV avantajı ile ödemeler yapılıyor. Sinpaş tarafından hayata geçirilen proje 151 bağımsız bölümden meydana geliyor.

TOKİ'den Amasya Suluova'ya 665 yeni konut!

Amasya Suluova'da modern ve geleneksel mimarinin sentezlendiği konut projesiyle güvenli ve günün ihtiyaçlarını karşılayan yeni bir yerleşim oluşturuluyor...

Sinpaş İş Modern Ambarlı'da garantili satış!

Sinpaş GYO'nun ticari gayrimenkul yatırımlarına odaklanan şirketi Servet GYO, İstanbul Ambarlı’da hayata geçirdiği İş Modern projesinde yeni bir kampanya başlattı.

Antalya Büyükşehir kente yeni haller inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

Ordu'ya 100 milyon liralık kültür yatırımı!

Ordu'da, Modern Arkeoloji Müzesi'nin de bulunduğu 100 milyon liralık 8 yatırım projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

Kastamonulular da modern stat istiyor Haberi

Kastamonulular da modern stat istiyor

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor II Müdürü Kazım Açıkbaş'ın, kente yeni bir stadyum yapılması yönünde çalışma yaptıklarını bildirmesinin ardından Kastamonuspor taraftarları internet üzerinden yeni stad yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde imza kampanyası başlattı. 


Kastamonuspor taraftarı düzenlenen kampanya hakkında yaptığı açıklamada "Ülkemizin 20'yi aşkın ilinde Gençlik ve Spor Bakanlığ tarafından dünya standartlarına uygun stadyumlar yapılmaktadır. Son 3 yıldır bu proje kapsamında birçok stadyum tamamlanmış ve taraftarı ile buluşturulmuştur. Birçoğunun da çok kısa sürede bitirilmesi ve faaliyete geçmesi hedefleniyor. Şu sıralar şehrimizde stadyum yapımı gündemde olsa da kesin bir sonuç ortaya çıkmıyor. 


Şehrimizde mevcut ¡ bulunan "Kastamonu Gazi Stadı" ilk inşa edildiğinde Türkiye'nin, sağlam zemini ve bulunduğu yer açısından en iyi stadyumlarından birisiydi. Fakat yıllar geçtikçe, yapılmayan modernizasyon çalışmaları nedeniyle epeyce...