20 / 04 / 2024

katar 2016 stat projeleri

katar 2016 stat projeleri

Vodafone Arena'nın 50 bin ziyaretçinin aynı anda bağlantı ihtiyacını karşılayabilen akıllı stadyum altyapısı, 2022 Katar Dünya Kupası’nda kullanılacak 8 stadyumda kurulması planlanan akıllı stadyum altyapılarına model olacak.

Tekfen, Katar'daki yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Tekfen, 12 yılda Katar’da toplamda 2,4 milyar dolarlık yedi projeyi bitirdi. Firmanı yine Katar’da biri bitmek üzere olan iki otoyol projesi ve bir de stat projesi bulunuyor.

Tekfen Katar'daki stat ihalesinden umutlu!

Tekfen Holding Taahhüt Grubu Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, Katar'ın stat ihalelerinde yüzde 51 yerli ortak koşulu getirdiğini, bu durumun kendileri tarafından uygunluk oluşturmadığını ifade etti.

Katar Turizm Kurumu İstanbul'da ofis açacak!

Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen "2016 yılı üçüncü çeyreği pazarlama zirvesi" toplantısı sırasında yapıldı. Katar Turizm Kurumu, İstanbul'da temsilcilik ofisi açacağı bildirildi.

Adana Stadı 2016 yılı sonunda hizmete girecek!

Adana’da yapımı süren 33 bin kişi kapasiteli yeni stat 2016 yılı sonunda hizmete girecek. İhale bedeli 106 milyon 950 bin TL olan stat UEFA standartlarında olacak.

2016'da tamamlanacak 4 yeni stat projesi!

Malatya Stadyumu,Gaziantep, Malatya, Samsun ve Eskişehir'de yapımına devam edilen stadyumların 2016 yıllı bitmeden kapılarını açacağı açıklandı

Pana Yapı Cityscape Katar 2016'da projelerini tanıttı!

Pana Yapı, 'Cityscape Katar 2016'da Körfez yatırımcısına projelerini tanıttı. Fikirtepe'de Brooklyn Park ve Brooklyn Life projelerinin yanı sıra Brooklyn City, Brooklyn Street ve Brooklyn Dream projelerini de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Katar'da 50 derecede stat nasıl inşa edilecek?

Dünya Kupası’nın bir Ortadoğu ülkesi olan Katar’da oynanacak olması, aşırı sıcaklardan dolayı turnuvanın yazın yapılamayacağı, kışın oynanacak turnuvanın lig fikstürlerini etkileyeceği, alkolün tüketiminin problemlere yol açabileceği çok yazılıp çizildi.

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonuna 6 yeni stat!

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunda 6 takım yeni stadında ilk kez sahaya çıkmanın heyecanını yaşayacak.

Yeni Sakarya Stadı 2016 yılında tamamlanacak!

Başkan Toçoğlu, “Projemizde çalışmalarımız 2016 yılının başında tamamlanacak. Yeni statla Anadolu güneşi Sakaryasporumuzun yükselişi de devam edecek. İnşallah yeni stat; Sakaryaspor’un yeni anılarına, yeni zaferlerine uzun yıllar ev sahipliği yapacak” ded

Adana'daki 33 bin kişilik stat 2016'da hizmete girecek!

Adana'da TOKİ tarafından yaptırılan 33 bin kişilik stadın inşaatı devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hadi: "Fiziki olarak yüzde 20’si tamamlanan 33 bin kişilik stat 2016 yılının başlarında hizmete girecek"

Tekfen, Rusya, Katar ve Kanada'yı takip ediyor!

Tekfen Holding'in amiral gemisi Tekfen Taahhüt Grubu, Rusya ve Katar'daki stat projelerine de talip olmayı planlayan Tekfen, Kanada'daki yeni boru hattı projesini de takip ediyor.

Katar, inşaat işçilerinin çalışma koşullarını iyileştirdi!

Katar, 2022 Dünya Kupası maçlarının yapılacağı stat inşaatlarında görev alan işçilerin çalışma koşullarını iyileştirdiğini açıkladı. Açıklamayı Dünya Kupası Organizasyon Komitesi İletişim Direktörü Nasser el-Khater yaptı.

Erick Thorir: 2016 yılında yeni stat inşasına başlamak istiyoruz!

İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından FC Inter'de, kısa bir süre önce kulübün çoğunluk hissesini alarak başkanlık koltuğunu alan Endonezyalı işadamı Erick Thorir'in, 2016 yılında yeni bir stat kazandırmak istediği söyledi...

katar 2016 stat projeleri Haberi

katar 2016 stat projeleri

Akıllı stadyum alanındaki deneyim ve uzmanlığını Katar’a ihraç etmeye hazırlanan Vodafone Türkiye, Katar’a sunacağı uzun vadeli desteğin bir göstergesi olarak Vodafone Katar ile iyi niyet sözleşmesi imzaladı.


Makinelerarası iletişim ve nesnelerin interneti alanlarındaki global gücüyle tüm dünyada sporseverler için mükemmel bir deneyim sunmayı hedefleyen Vodafone, Türkiye’den sonra Katar’da da akıllı stadyum altyapısı kurmak için çalışmalara başladı.


Başkan Fikret Orman, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak’ın yanı sıra, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Vodafone Katar İcra Kurulu Üyeleri Mohamed Al-Sadah ve Mahmud Awad Vodafone Arena’da bir araya gelerek, Katar’a Türkiye’deki teknoloji uzmanlığı ve deneyiminin aktarılmasını hızlandırmak için bir iyi niyet sözleşmesi imzaladı. Anlaşmaya göre, Vodafone Türkiye, Katar’da akıllı stadyum teknolojisinin uygulanması için Vodafone Katar’la yakın...