27 / 04 / 2024

katar ikizleri ukrayna

katar ikizleri ukrayna

2 Design, Katar İkizleri olarak bilinen 'Doha Trade Center"dan sonra Ukrayna'nın başkentinin en yüksek binası olacak Kiev Trade Center'i inşa ediyor.

Katar'dan 2022 Dünya Kupası için Türk müteahhitlere çağrı!

Katar'ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al-Şafi, 2022'de Katar'da yapılacak Dünya Futbol Şampiyonası için gerekli müteahhitlik işlerinin Türk firmaları tarafından gerçekleştirilmesini istediklerini kaydetti.

PropertyTR Katar’da ofis açtı!

Güçlü yurtdışı bağlantıları ile inşaat firmalarına operasyonel manada yurtdışı satış hizmetleri veren Türk gayrimenkul danışmanlık şirketi PropertyTR, Katar’da ofisini açtı.

Demir İnşaat Ukrayna'da Türk Şehri projesini kuracak!

İlk adımı Ukrayna'da atacak olan şirket, 'Türk Şehri'ni kurmak için kolları sıvadı. Konut, otel ve AVM'den oluşacak proje için 25 milyon dolar yatırım yapılacak. İkinci durak ise Almanya olacak

Ulak Group Katar-Doha’da ürünlerini yatırımcılarla buluşturdu!

Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe hizmet veren lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, lansman ve fuar turu kapsamında 16-19 Kasım 2015 tarihlerinde Katar-Doha’da ürünlerini yatırımcı ve müşterileriyle buluşturdu.

Katar'da 50 derecede stat nasıl inşa edilecek?

Dünya Kupası’nın bir Ortadoğu ülkesi olan Katar’da oynanacak olması, aşırı sıcaklardan dolayı turnuvanın yazın yapılamayacağı, kışın oynanacak turnuvanın lig fikstürlerini etkileyeceği, alkolün tüketiminin problemlere yol açabileceği çok yazılıp çizildi.

Katar'da Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Katar'ın başkenti Doha'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Botaş ile Katar Petrol arasında anlaşma imzalandı!

Yaşanan uçak krizinin ardından Rusya'nın doğalgazı kesme ihtimaline karşı, Botaş ile Katar Petrol arasında anlaşma imzalandı.

Katar'dan Türk müteahhitlerin ülkeyi terk etmesine yasak!

Katar sel baskınında zarar gören binaları inşa eden Türk müteahhitlerin ülkeyi terk etmesini yasakladı. Katar'ın başkenti Doha'da altyapı neredeyse tamamen çökmüş seller nedeniyle yollar kapanınca okullar da tatil edilmiş ve AVM'ler kapatılmıştı.

Katar Şeyhi’nin hedefi orta sınıfa konut sağlamak!

Türkiye'de yatırım kararı alan Katar Kraliyet Ailesi üyelerinden, Katar İktidar Aile Konseyi Genel Sekreteri Şeyh Dr. Abdulaziz Al Thani’nin ilk yatırımı Fikirtepe’de yer alacak 260 milyon liralık Velvet Towers projesi oldu.

Katar Şeyhi Al Thani'den orta gelirliye konut sözü!

Katar Şeyhi Al Thani Türkiye'deki ilk yatırımını Fikirtepe'ye yaptı. Şeyh 260 milyon liralık Velvet Towers projesinden sonra orta gelirliye konut yapacak.

Katar'ın 100 yalı parası gitti!

Volkswagen’de emisyon skandalının en büyük faturası Katar’a çıktı. Katar Yatırım Otoritesi yaptığı yatırımlardan 12 milyar dolar zarar etti. Bu tutar Erbilginler Yalısı'nın 100 katına eşit.

Akgün Grup Ukrayna'da gayrimenkul yatırımı yapacak!

Enerji, taahhüt, turizm, gayrimenkul, gıda ve yapı malzemeleri sektörlerinde faaliyet gösteren Akgün Grup, yüzünü Ukrayna'ya çevirdi. Akgün Grup Yönetici Ortağı Volkan Öngel, "Ukrayna'da tarıma başladık, ayrıca konut da üreteceğiz" diyor.

Katar'dan Şükrü Saracoğlu Stadı'na 100 milyon dolar teklif!

Şükrü Saracoğlu Stadı’nın isim hakkı için 10 yıllık anlaşma yapmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi; Katar’lı bir banka ile görüşüyor. Katarlı bankanın Sarı-Lacivertliler’e 10 yıl için toplamda 100 milyon Dolar’lık bir teklif sunduğu öğrenildi.

katar ikizleri ukrayna Haberi

katar ikizleri ukrayna


2 Design ekibi Katar İkizleri olarak anılan "Doha Trade Center"ın ardından, Ukrayna'nın başkenti Kiev'in en yüksek binası olacak olan "Kiev Trade Center" için uluslararası rakiplerini geride bırakarak alman partneri Loebermann ile projenin sahibi oldu. Şehrin merkezinde yer alan Kiev Trade Center şehrin gelişimine yön verebilecek nitelikleri ile 2012 yılında Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olan Kiev Stadı'nın yanında yükselecek. 200 milyon dolara mal olması beklenen poje ilhamını Ukrayna bayrağında bulunan armanın üzerindeki kalkan şeklinden alıyor.


ÖZGÜRLÜĞÜN SEMBOLÜ


2 Design ekibinin, özgürlük isteği, bağımsızlık arzusu anlamına gelen bu kalkandan yola çıkarak hazırladığı Kiev Trade Center şimdiden Kiev halkı tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Böylelikle Kievliler kendileri için kutsal...