16 / 04 / 2024

katar şeyhi Kontes Beach Hotel

katar şeyhi Kontes Beach Hotel

Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani 2009 yılında mavi turda görüp, beğendiği 15’i suit 180 odalı Munamar Oteli, 15 milyon dolara satın aldı...

Katar Şeyhi'nin Marmaris'teki oteli kaderine terk edildi!

Marmaris turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan, Katar Kraliyet Ailesine ait 5 yıldızlı otel, istenildiği iddia edilen yıllık yaklaşık 1 milyon dolar kira bedeli nedeniyle talipli çıkmayınca kaderine terk edildi. Turizmciler bölge için otelin bir an önce turizme kazandırılmasını istiyor.

Tekfen'den Katar’da 5 milyar dolarlık imza!

Tekfen Holding, Expo Turkey by Quatar’a katıldı. 12 yılda toplam 2.4 milyar dolarlık 7 proje tamamlayan firma, Katar'da toplam 5 milyar dolar iş aldı.

Katar'ın Türkiye'deki yatırımları artış trendine girdi!

Expo Turkey by Qatar'da Türkiye-Katar Sektör Liderleri Zirvesi düzenlendi. Katar Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Towar: "Katar'ın, 20 milyar dolar olan Türkiye'deki yatırımları artış trendine giriyor" dedi.

Türk inşaat şirketleri Katar'da 20 milyar dolarlık iş alacak!

Türk inşaat şirketleri gözünü Expo Turkey By Qatar Fuarı'na çevirdi. Medyacity Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, 2022’ye kadar Türk şirketlerinin Katar’da alacağı taahhüt işinin 15-20 milyar dolara ulaşacağını söyledi.

Türk inşaat firmaları Katar'da 15 yılda 17 milyar dolarlık proje yaptı!

Katar’ın ticaretinden 15-20 milyar dolarlık taahhüt işi almak isteyen 154 Türk şirketi, Expo Turkey By Katar fuarında buluştu.

Türk inşaatçılar Katar'da gövde gösterisi yaptı!

Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı’nda Türk işadamları katılım gösterdi.

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Türkiye'ye yeni Katar yatırımı yolda!

İnşaat, ulaşım, gemi ve petrol sektörlerinde faaliyet gösteren 2,5 milyar dolar cirolu Katar merkezli Al-Hodaifi Rocks, Türkiye'de yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Katar'da Türk müteahhitleri için 170 milyar dolarlık fırsat!

Katar ve Türkiye inşaat projeleri için işbirliği yapılacak. Expo Turkey by Qatar Fuarı ile Türk müteahhitlere 170 milyar dolarlık proje fırsatı doğuyor.

Sinpaş, Expo Turkey by Katar 2017’ye katılıyor!

Sinpaş, 300’den fazla Türk firması ve Körfez Bölgesi’nden 3000’den fazla iş adamını bir araya getirecek olan Expo Turkey by Katar 2017’ye katılıyor.

GYODER, Katar’da Türk gayrimenkul sektörünü tanıtacak!

GYODER, Katar’ın başkenti Doha’da 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek ‘Expo Turkey by Qatar’da, Türkiye’yi ve Türkiye’deki yatırım fırsatlarını anlatacak.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Katar'ın kredi görünümü düştü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors (S&P), Katar'ın kredi notunu teyit etti. Ülkenin, uzun dönem notu 'AA', kısa dönem notu 'B' olarak teyit edildi.

katar şeyhi Kontes Beach Hotel Haberi

katar şeyhi Kontes Beach Hotel

Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani 2009 yılında mavi turda görüp, beğendiği 15’i suit 180 odalı Munamar Oteli, 7 Ocak 2010’da sahibi olduğu Al Maselah İnşaat ve Sanayi Turizm Ticaret Şirketi aracılığıyla 15 milyon dolara satın aldı. Bir yıl süren tadilat sırasında, otelin suit oda sayısı 10’a düşürülüp, şeyhe 250 metrekarelik içinde her türlü konfor olan kral dairesi yaptırılmak istedi.


Mevzuata aykırı olduğu belirtilince dönemin İçmeler Belediyesi ile şeyhin arası açıldı. Peşinden de otel ile yanındaki azmak arasına 20 yıl önce de gündeme gelen yürüyüş yolunun açılması belediye ile iplerin bir daha gerilmesine neden oldu.


Al Thani’nin oteli satmak istemesini dostları engelledi. Otel, 2012 yaz sezonu öncesinde Orhan ve İlhan Gündoğan kardeşler, Den-ma Et’in sahibi Gökçe Yanıker, Oylum Otel işletmecisi...