27 / 04 / 2024

katar stat projelerinde vodafone arenayı mı örnek alacak

katar stat projelerinde vodafone arenayı mı örnek alacak

Vodafone Arena'nın 50 bin ziyaretçinin aynı anda bağlantı ihtiyacını karşılayabilen akıllı stadyum altyapısı, 2022 Katar Dünya Kupası’nda kullanılacak 8 stadyumda kurulması planlanan akıllı stadyum altyapılarına model olacak.

Katar yeterlilik projelerinde mucizeler gerçekleştirdi!

Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeyh Halife bin Casim Al Sani, bazı Arap ülkelerinşn Katar'a uyguladığı ekonomik ambargoya rağmen yeterlilik projelerinde mucizeler gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Tekfen, Katar'daki yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Tekfen, 12 yılda Katar’da toplamda 2,4 milyar dolarlık yedi projeyi bitirdi. Firmanı yine Katar’da biri bitmek üzere olan iki otoyol projesi ve bir de stat projesi bulunuyor.

Tekfen Katar'daki stat ihalesinden umutlu!

Tekfen Holding Taahhüt Grubu Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, Katar'ın stat ihalelerinde yüzde 51 yerli ortak koşulu getirdiğini, bu durumun kendileri tarafından uygunluk oluşturmadığını ifade etti.

İzmir'in stat projelerinde son durum!

Vodafone Arena, tüm Türkiye’yi, en çok da bu konuda buruk olan İzmir’i hayran bıraktı. Tesis yokluğundan 45 yıllık Atatürk Stadı’na mahkum kalan İzmir’de stat projelerinin ne zaman tamamlanacağı belli değil...

Katar'da 50 derecede stat nasıl inşa edilecek?

Dünya Kupası’nın bir Ortadoğu ülkesi olan Katar’da oynanacak olması, aşırı sıcaklardan dolayı turnuvanın yazın yapılamayacağı, kışın oynanacak turnuvanın lig fikstürlerini etkileyeceği, alkolün tüketiminin problemlere yol açabileceği çok yazılıp çizildi.

İzmir'deki stat projelerinde son durum!

İzmir'deki statların son durumu hakkında bilgi veren Hamza Dağ, "İzmir statsız kalmayacak" dedi. Dağ, İzmirlileri stadyumsuz bırakmamak adına var gücüyle emek sarf ettiklerini söyledi.

İşte stat projelerinde son durum!

Afyon, Ankara, Antalya, Hatay, Kocaeli, Malatya, Adana, Gaziantep, Batman, Akhisra, Turgutlu, Bursa, Çorum, Sakarya gibi birçok ile toplam maliyeti 3 milyar TL'yi bulan futbol sahaları inşaa ediliyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena'yı 90 günde bitireceğiz!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, stat projelerinde sona doğru geldiklerini belirterek, 90 gün içinde Vodafone Arena'nın içini ve dışını bitirme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Orman: Beşiktaş Vodafone Arena 90 gün içinde bitecek

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, stat projelerinde sona doğru geldiklerini belirterek, 90 gün içinde Vodafone Arena Stadı'nın içini ve dışını bitirme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Katar, Türk müteahhitleri bekliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Sani'nin 2022 Dünya Kupası için yapılacak gerek alt yapı gerek üst yapı projelerinde Türk müteahhitlerine çağrı yaptığını hatırlattı. İşte Erdoğan'ın açıklamaları...

Tekfen, Rusya, Katar ve Kanada'yı takip ediyor!

Tekfen Holding'in amiral gemisi Tekfen Taahhüt Grubu, Rusya ve Katar'daki stat projelerine de talip olmayı planlayan Tekfen, Kanada'daki yeni boru hattı projesini de takip ediyor.

Katar, inşaat işçilerinin çalışma koşullarını iyileştirdi!

Katar, 2022 Dünya Kupası maçlarının yapılacağı stat inşaatlarında görev alan işçilerin çalışma koşullarını iyileştirdiğini açıkladı. Açıklamayı Dünya Kupası Organizasyon Komitesi İletişim Direktörü Nasser el-Khater yaptı.

Burhanettin Efendi Yalısı'na, Katar Başkonsolosluğu talip oldu!

Katar Başkonsolosluğu 'nun talip olduğu Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'na 100 milyon euro isteniyor...

katar stat projelerinde vodafone arenayı mı örnek alacak Haberi

katar stat projelerinde vodafone arenayı mı örnek alacak

Akıllı stadyum alanındaki deneyim ve uzmanlığını Katar’a ihraç etmeye hazırlanan Vodafone Türkiye, Katar’a sunacağı uzun vadeli desteğin bir göstergesi olarak Vodafone Katar ile iyi niyet sözleşmesi imzaladı.


Makinelerarası iletişim ve nesnelerin interneti alanlarındaki global gücüyle tüm dünyada sporseverler için mükemmel bir deneyim sunmayı hedefleyen Vodafone, Türkiye’den sonra Katar’da da akıllı stadyum altyapısı kurmak için çalışmalara başladı.


Başkan Fikret Orman, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak’ın yanı sıra, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Vodafone Katar İcra Kurulu Üyeleri Mohamed Al-Sadah ve Mahmud Awad Vodafone Arena’da bir araya gelerek, Katar’a Türkiye’deki teknoloji uzmanlığı ve deneyiminin aktarılmasını hızlandırmak için bir iyi niyet sözleşmesi imzaladı. Anlaşmaya göre, Vodafone Türkiye, Katar’da akıllı stadyum teknolojisinin uygulanması için Vodafone Katar’la yakın...