20 / 04 / 2024

Katara bostan oluyoruz

Katara bostan oluyoruz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar’ın Türkiye’den tarım arazisi kiralamak istediğini söyledi. Bakan Çavuşoğlu, “Katarlılar tahıl, sebze ve meyve yetiştirmek istiyor. Hayvancılık alanında yatırım düşünüyorlar” dedi

50 bin liraya işçi aranıyor! İşte merak edilen o meslek

Günümüzde bazı meslek gruplarında artık çıraklar ve ustalar yetişmiyor. Bundan dolayı da pek çok sektör unutulmaya yüz tutmak üzere. Ekonomik getirisi yüksek olan o meslek grubunda 50 bin TL’ye çalışacak işçi bulma konusunda sorunlara şahit oluyoruz.

Medica Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medica Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hasan Bostan tarafından kuruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! İkramiyeler bugün ödeniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kamu işçisini ilgilendiren ek zam ile ilgili müjdeyi verdi. Erdoğan, kamu işçileri için, "Ücretlerinde yüzde 28’i bulan artış sağlamış oluyoruz." ifadesini kullandı.

Ersel Harita Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Harita Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Bostan tarafından kuruldu.

Bertuğ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bertuğ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Bostan tarafından kuruldu.

Apartmanlarda ortak alanların işgaline dava açılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Birçok binada hatta sitelerin ortak alanlarında kat maliklerinin ailece ayakkabı bıraktıklarına hatta kapı önü merdiven sahanlıklarına ayakkabı dolabı koyup ayakkabılarını burada sakladıklarına tanık oluyoruz. Buna önlem yok mu?' sorusunu cevapladı.

Ekrem İmamoğlu: Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz" dedi ve "İstanbul’u bu 5 yılda, çok önemli adımlara hazırlamış oluyoruz" açıklamasında bulundu.

Mbostan Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbostan Grup İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bostan ve Mehmet Bostan ortaklığında kuruldu.

Rafet Bostan Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Rafet Bostan Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Bostan, Adnan Bostan ve Erol Bostan ortaklığında kuruldu.

Caferağa Katılımcı Belediyecilik ile Moda Bostanı kararını verecek!

Kadıköy Belediyesi, Caferağa ve Osmanağa sakinlerinin önerileriyle ortaya çıkan çocuk yuvası, sosyal yaşam evi ve çocuk kütüphanesi taleplerini oylamaya sunuyor. Moda Bostanı olarak da bilinen alana hangi projenin yapılacağına mahalleli tarafından karar verilecek...

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, ''Florya, bizim mabedimiz. Gecikmeden kaynaklanan bütün faizleri ödeyeceğiz. Aldığımız 120 milyon TL'yi de geri ödüyoruz. Biz bedel ödeyerek tekrar evimize sahip oluyoruz'' dedi.

Türk yatırımcılar gözlerini Katar’a çevirdi!

2022'de FIFA Dünya Kupası'nın Katar'da gerçekleştirilecek olması, tüm dünyada olduğu gibi Türk yatırımcıların da gözlerini Katara çevirmesine neden oldu. Peki Katar’da yeni dönemde hangi iş alanlarında fırsatlar var? 

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Katara bostan oluyoruz Haberi

Katara bostan oluyoruz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Katar’ın Türkiye’de arazi kiralayarak ülke ihtiyaçları doğrultusunda tarımsal ürün yetiştirmek istediğini söyledi.


Bakan Çavuşoğlu, Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani ve Başbakan Şeyh ABDullah bin Nasser Al Thani tarafından kabul edilen ve Katar Dışişleri Bakanı Khalid bin Mohammed Al Attiyah’la biraraya geldi.


Resmi temaslarının ardından Türkiye’nin Doha’daki büyükelçiliğinde verilen resepsiyona katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çavuşoğlu, iki ülke arasında potansiyel işbirliği olanaklarının ele alındığını belirterek Katarlı yetkililerin Türkiye’den taleplerinden birinin tarım ve hayvancılık alanında olduğunu ifade etti.


Alternatifbank’ta Anadolu Grubu ile ortak olan Katarlı CBQ’nun sponsoru olduğu Commercial Bank Katar Masters Golf Turnuvası’nda golf oynayan Çavuşoğlu, 4 yıldır golf sporu ile ilgilendiğini söyledi.




Araziyi kiralayacaklar


Çavuşoğlu, olası iş gelişmeleri konusunda şu bilgileri verdi:

“İkili ticaret hacmimizi...