26 / 04 / 2024

kavaklı muhtarlık

kavaklı muhtarlık

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, her mahalleye kazandıracağı muhtarlık ve çözüm merkezlerinden en sonuncusunu, Kavaklı Mahallesi’ne yaptı.

Muhtar maaşları ne kadar oldu? İşte güncel en düşük ve en yüksek muhtarlık maaş fiyatları...

Temmuz ayında hem asgari ücrete  hem de memura yapılan zamlarla birlikte muhtar maaşlarında da ücret artışına gidildi.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Yozgat'ta seçimi kazanan muhtardan kentsel dönüşüm müjdesi!

Şeyh Ahmet Efendi Mahallesi'ndeki muhtarlık seçimini kazanan Gülseven Sevimli Bulut, kentsel dönüşüm ile ilgili müjdeler verdi.

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Bursa Karacabey'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak muhtarlık tarafından bildirilen binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Kaleiçi'ndeki 200 yıllık tarihi konak butik otele dönüştü!

Kaleiçi'nde yaşayan mahalle muhtarı Ali Kahraman, geçmişi 200 yıl öncesine uzanan konağı satın alıp orijinal dokusunun zarar görmeden butik otele dönüştürdü. Kahraman, muhtarlık hizmetine devam ettiği yapıyı, gelecek kuşaklara miras bırakabilmek için özenle koruyor.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

kavaklı muhtarlık Haberi

kavaklı muhtarlık

Muhtarlık kavramını demokrasinin temel taşlarından biri olarak tanımlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, her mahalleye kazandıracağı muhtarlık ve çözüm merkezlerinden en sonuncusunu, Kavaklı Mahallesi’ne yaptı. Başkan İmamoğlu, inşaat çalışmaları tamamlanan Kavaklı Mahallesi Muhtarlık ve Çözüm Merkezi’ni ziyaret ederek, merkezin yakında hizmete açılacağını söyledi.


Kavaklı Mahallesi’ne Muhtarlık ve Çözüm Merkezi geliyor. Şu zamana kadar Cumhuriyet, Büyükşehir, Marmara ve Yakuplu Mahalleleri’ne kazandırılan muhtarlık ve çözüm merkezlerinden en sonuncusu da Kavaklı Mahallesi’ne yapıldı. 70 metrekare genişliğe sahip muhtarlık binası içinde 20 metrekare muhtar odası, 10 metrekare Belediye Çözüm Merkezi ve Arşiv Odası yer alıyor.


Kavaklı Mahallesi Muhtarlık ve Çözüm Merkezi binasını ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kısa süre içerisinde bu noktayı vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Muhtarlık yapısının içine belediye çözüm merkezimizi de dahil...