25 / 04 / 2024

kavis

kavis

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde son tabliye dün törenle konuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dev köprünün adının Osman Gazi olacağını açıkladı.Köprü sağa kavisli şekilde dizayn edildi.

Kavis Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

 Kavis Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Maniş ve Abdül Müslim Kurkutata ortaklığında kuruldu.

İşte Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren sebep!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren "Hersek Lagünü", 113 kuş türüne ev sahipliği yapıyor.

Kavis Gayrimenkul Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavis Gayrimenkul Geliştirme Dış Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Olaş, A. Saud A. Aldhyem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da Zeytinburnu, Aytek Plaza'da kuruldu.

kavis Haberi

kavis

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde son tabliye dün törenle konuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dev köprünün adının Osman Gazi olacağını açıkladı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez Geçiş Köprüsü'ne son tabliyenin konulmasının ardından, toplam bedeli 9 milyar doları bulacak otoyolun 40 kilometrelik Altınova-Gemlik kesiminin açılış töreninde konuştu:


 Bu otoyol sadece İstanbul ve İzmir'in değil, Kocaeli'nin, Yalova'nın, Bursa'nın, Balıkesir'in, Manisa'nın otoyoludur; daha doğru bir ifadeyle tüm Türkiye'nin otoyoludur. Bittiğinde İstanbul'dan İzmir'e 3.5 saatte gidilebilecek.


 Sadece şu açılışını gerçekleştirmekte olduğumuz 40 kilometrelik bölüm ve son tabliyesinin vidalarını sıktığımız, Körfez Geçişi Asma Köprüsü dahi, bu bölgenin ulaşımında çok önemli rahatlama sağlayacaktır. Bayramlarda buralarda oluşan kuyrukları hatırlıyorsunuz değil mi? Şimdi hepsi tarih.

 (Sıra geldi) Üzerinden geçeceğimiz, geçeceğiniz köprünün adını açıklamaya... İstişaremizi yaptık. İstişarelerimiz neticesinde. Tahmin edin...