24 / 04 / 2024

kavuklar inşaat Mehmet Kavuk

kavuklar inşaat Mehmet Kavuk

43 yıllık tecrübeye sahip olan Kavuklar, bu yıl sonunu geçen yıl gerçekleştirdiği 615 milyon lira cironun üstünde kapatacak. Firma, inşaat sektöründe liderliğe adım adım ilerliyor...

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Adana Seyhan'da inşaat kazası: 1 ölü!

Adana’nın Seyhan ilçesinde, inşaatta çalışan 65 yaşındaki Mehmet Kapukaya (65), inşaatı devam eden apartmanın sekizinci katından zemine düştü. Kapukaya hayatını kaybetti.

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde menfez inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, inşaatı devam eden Ünye Bisiklet Yolu Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi ve Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, EU Talks etkinliğinde yaptığı konuşmada Yeşil Mutabakatı'nın öncülüğünde inşaat sektörü olduğunu dile getirdi.

İnşaat malzemelerinde fiyat artışına müteahhitler isyan etti!

İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, inşaat sektörüne malzemelerdeki yüksek artışın müteahhitleri zor duruma düşürdüğünü söyledi.

İnşaat sektöründe ezber bozuldu!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Kovid-19 ile hayatımıza giren 'yeni normal' kavramıyla birlikte her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de ezberlerin bozulduğuna dikkat çekti. Okay, "Faiz indirimi hem sektöre hem de konut satın almayı planlayanlara can suyu oldu" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını inşaatında son durum ne?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “29 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını açıyoruz” dedi. Peki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını inşaatında son durum ne?

Zeytinburnu Buz Pisti’nin inşaatında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte inşaatı süren ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ve kompleks tesisi olacak olan Zeytinburnu Buz Pisti’ndeki çalışmaları inceledi. 

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'te inşaatı devam eden Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni inceledi.

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

kavuklar inşaat Mehmet Kavuk Haberi

kavuklar inşaat Mehmet Kavuk

43 yıllık tecrübeye sahip olan Kavuklar, bu yıl sonunu geçen yıl gerçekleştirdiği 615 milyon lira cironun üstünde kapatacak. Akaryakıt, otomotiv, gayrimenkul geliştirme, beton, prefabrik, sigortacılık, tarım ve hayvancılık, matbaa mürekkep üretimi sektörlerinde hizmet veren Kavuklar grubu, otomotiv ve inşaat sektöründe İzmir'de liderliği hedeflerken, bünyesinde de bin 500 kişiye istihdam sağlıyor. 


Onursal Kurucu Başkanı Mehmet Kavuk'un, 1960 yılında ticaretle temellerini attığı, 1970 yılında Kavuklar Ticaret unvanıyla otomotiv yedek parça, lastik satışları ile yollarına devam ettiklerini belirten Kavuklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, 1970'li yıllarda uluslararası otomotiv markalarının bayiliğini üstlenerek büyümelerini sürdürdüklerini kaydetti. Akaryakıt sektörüne 1977 yılında İzmir'de bir akaryakıt istasyonuyla adım attıklarını dile getiren Kavuk, bugün İzmir ve Malatya olmak üzere toplam 10 akaryakıt istasyonu işlettiklerini, İzmir'in perakende akaryakıt pazarının...