25 / 04 / 2024

Kayabaşı iftar sofrası

Kayabaşı iftar sofrası

Her Ramazan ayında binlerce mahalle sakinini, sokak iftarlarında bir araya getiren Başakşehir Belediyesi, bu sene de bereket sofralarını ilçe mahallelerine taşıyor...

Tarım Kredi Marketleri'nde hangi ürünlerin fiyatı sabitlendi, hangi ürünler indirime girdi? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Marketlerdeki fahiş fiyat artışları Ramazan ayı boyunca sahur ve iftar sofrası kuracak vatandaşları kara kara düşündürüyordu. Sevindiren haber Tarım Kredi Marketleri'nden geldi.

Lüks iftar menüsü isteyenler bu Ramazan 13 bin lirayı gözden çıkaracak

Ramazan ayı başlamadan fırlayan gıda fiyatları dar gelirlinin sofrasını daha da fakirleştirirken,  zengin bir iftar menüsü ile orucunu açmak isteyenlerin de  neredeyse 2 asgari ücreti gözden çıkarması gerekecek. Peki lüks iftar menülerinde neler var?

Denizli Merkezefendi'ye sağlık merkezi müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan boyunca her gün bir mahallede düzenlenen iftar sofrası Merkezefendi Mahallesi'nde kuruldu. Başkan Osman Zolan Merkezefendi Mahallesi’ne bir sağlık merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Denizli Akhan’a üst geçit müjdesi!

Akhan Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akhan Mahallesi sakinlerine yaya üst geçidi müjdesi verdi.

Karaman TOKİ Konutları sakinleri iftar yemeğinde buluştu!

Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Belediyenin ikramı olan yemeklerle iftarını gerçekleştiren TOKİ sakinleri, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür etti.

Mamak'a park ve oyun alanı inşa ediliyor!

Mamak Belediyesi Mahallede İftar Var programlarıyla aynı mahallede yaşayan vatandaşları iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor. Yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar buluşmalarının adresi Harman ve Hürel Mahallesi oldu.

Mamak Harman Mahallesi'ne yeni park yapılacak!

Mamak Belediyesi Mahallede iftar Var programlarıyla aynı mahallede yaşayan vatandaşları iftar sofrasında buluşturmaya devam ediyor. Yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar buluşmalarının adresi Harman ve Hürel Mahallesi oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor!

Vatandaşları iftar sofrasında buluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi; Rabia Meydanı 'nda, TOKİ 'de, Turgut Özal Parkı'nda ve Haleplibahçe'de yapılan etkinlik ve gösterilerle Ramazan coşkusunu aralıksız sürdürüyor.

Kayaşehir Kiptaşlılar iftar sofrasında buluştu!

Her Ramazan ayında binlerce mahalle sakinini, sokak iftarlarında bir araya getiren Başakşehir Belediyesi, bu sene de bereket sofralarını ilçe mahallelerine taşıyor...

TOKİ Kayabaşı'na 9 günde 744 kişi başvurdu!

TOKİ Kayabaşı 17. Bölge'ye 9. günde başvuru sayısı 744'e yükseldi. Projeye bugün toplam 57 kişi başvuru yaptı

TOKİ Kayabaşı Konutları'na altı günde 581 kişi başvurdu!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın 10 Ocak'ta satışa çıkardığı TOKİ Kayabaşı Evleri'ne  altıncı günde toplam  581 kişi başvuru yaptı....  

TOKİ Kayabaşı Evleri'ne üç günde 385 kişi başvurdu!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın 10 Ocak'ta satışa çıkardığı TOKİ Kayabaşı Evleri'ne 3 günde toplam 385 kişi başvuru yaptı....

TOKİ Kayabaşı projesinden son görüntüler!

TOKİ tarafından hayata geçirilen TOKİ Kayabaşı projesini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi...

Kayabaşı iftar sofrası Haberi

Kayabaşı iftar sofrası

Başakşehir'in 13 mahallesinde düzenlenecek iftar sofraları ilçe halkının kaynaşması, sosyal birlikteliğin güçlendirilmesinde önemli bir görev üstleniyor. Kayaşehir Kiptaş Konutlarında kurulan ilk iftar sofrasında yüzlerce bölge sakini aynı sofrada buluştu, Ramazan'ın bereketini paylaştı. Kayabaşı'nda kurulan sofralara ev sahibi olarak Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve başkan yardımcılan-katıldı. Başakşehir'de 13 mahallede Ramazan ayı boyunca 20 iftar sofrası...