25 / 04 / 2024

Kayabaşı Merkez AVM

Kayabaşı Merkez AVM

TOKİ'nin hayata geçirdiği Kayabaşı Evleri ve Kayabaşı Merkez AVM'yi www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Pasifik GYO ve Emlak Konut GYO, Merkez Ankara'daki AVM'nin işletilmesi için kurulacak şirkete ortak oluyor!

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. Emlak Konut GYO ile ortak olunacak şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

Peker GYO, Konya Kulesite AVM'yi almak için harekete geçti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Konya Merkez'de yer alan Kulesite AVM'nin tüm bağımsız bölümlerinin satın alınması ile ilgili Adese Alişveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ile görüşmelere başladı...

Ağrı'da AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi 15 Ocak'ta!

Has Kale İnşaat Tem. Yem. Taşımacılık Personel Tur. İth. İhr. San. ve Tic. Anonim Şirketi tarafından  Ağrı Merkez'de AVM ve otel yapımı karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor...

Has Kale İnşaat'tan 46.2 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık otel ve AVM!

Has Kale İnşaat, Merkez ilçesinde bulunan 30 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM'yi ve 4 yıldızlı oteli 46.2 milyon TL'ye 49 yıllığına kiraya veriyor.

AVM kiralarında TL devri başladı!

Merkez Bankası’nın, kur saldırısına karşı verdiği mücadeleye reel sektörden de destek geldi. Tekstilciler TL’ye dönerken, turizmciler ve AVM’lerde de kur sabitlendi. 

TOKİ Kırşehir Merkez kura çekilişi 31 Ocak!

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı projesinde kura çekilişi 31 Ocak'ta yapılacak. Başvuruların yarın sona ereceği projede başvurular 8 Ocak'ta başlamıştı. 

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuru dönemi!

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap projesinde yer alan 1 adet daire için satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek. 

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2018 başvuruları 8 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kayabaşı'nda hayata geçirdiği 991 adet konut için başvuru tarihleri belli oldu.

Elazığ Merkez'de AVM yapım işi ihalesi 22 Kasım'da!

Elazığ Merkez'de Sürsürü Mahallesi sınırları içerisindeki parseller üzerinde kat karşılığı AVM yapım işi ihale ediliyor..

Adnan Kuşoğlu yeniden N Merkez AVM Yönetim Kurulu Başkanı!

Esenyurt'ta yer alan Merkez Alışveriş Merkezi'nin Genel Kurul Toplantısı dün gerçekleşti. Toplantıda alınan kararla Adnan Kuşoğlu yeniden N Merkez AVM yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

İstanbul AVM yatırımlarında öne çıkıyor!

Zorlu yılı geride bırakan perakende sektörü 2017'den umutlu.Tüketiciler yeniden mağazalara çekilmeye çalışıyor. İstanbul AVM yatırımlarında gözde merkez haline geldi.

Kayabaşı Merkez AVM Haberi

Kayabaşı Merkez AVM
 Kayabaşı Evleri'nin havadan videosu için...