25 / 04 / 2024

Kayı Group Adam Eve

Kayı Group Adam Eve

Kayı Group’un sahibi Talha Görgülü Arap Baharı’nın yarattığı havayla fiyat artıran Türkiye’nin bu yıl hedeflerin gerisinde olduğunu söyledi ve “Tur operatörlerinin yabancılara satılması da turizmi sabote ediyor” dedi

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Doları bilen adam Remzi Özdemir'den korkutan açıklama! Adım adım kur krizi geliyor! Büyük kayıp olacak

Doları bilen, ünlü ekonomist Remzi Özdemir'den korkutan dolar açıklaması geldi. ''Türkiye kur krizine doğru sürüklenecek'' diyen Özdemir, büyük kayıpların olacağına dikkat çekti. Ayrıntılar haberimizde...

Elıte Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elıte Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mustefa Adam Humed tarafından kuruldu.

Ted Group İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ted Group İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Adam Simit tarafından kuruldu.

Sa Group Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sa Group Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Avcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Büyükak ve Sebahattin Kayır ortaklığında kuruldu.

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hassan Adam Ali tarafından kuruldu.

Adam Group Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adam Group Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Basma Mahmoud A. Bayoumı ve Nada Mahmoud A. Bayoumı ortaklığında kuruldu.

Adam Group Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Adam Group Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Turan     Ünlü ve Ebru Şahin Uçar ortaklığında kuruldu. 

Levent Uşkay İzmir'deki arsasına otel yerine zeytin sıkım tesisi kurdu!

İzmirli İşadamı vergi rekortmenleri arasında yer alan Levent Uşkay, Çeşme Ayasaranda'ya konut ya da otel yerine yeşil yatırım yaptı, 100 dönümlük alana 4 bin zeytin ağacı dikti, bir de zeytin sıkım tesisi kurdu.

Artech Group İnşaat Sanati Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artech Group İnşaat Sanati Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Taşçi, Gökay Uygun ve Satılmış Sarı ortaklığında kuruldu.

YESA Yapı'nın acı günü! Hasan Zühtü Şenyuva vefat etti!

YESA Yapı Emlemanları eski çalışanı Ayhan Şekerci'nin kayınpederi İşadamı Hasan Zühtü Şenyuva vefat etti.

Mandarin Oriental Hotel Group'un ilk resort oteli açıldı!

Bafralı iş adamı Astaş Holding sahibi Kaya Aşçı'nın da ortak olduğu Mandarin Oriental Hotel Group'un, Türkiye ve Avrupa'daki ilk resort oteli Mandarin Oriental Bodrum'un açılışı bir törenle yapıldı.

Jeneratör firması Kırcı Group iflas erteleme istedi!

TÜRKİYE’nin dev şirketleri ile çalışan jeneratörcü Kırcı Group, 650 milyon TL’yi aşan borçla iflas erteleme istedi. Bu rakam, bugüne kadar yapılan başvurular arasındaki ‘en yüksek borç’ olarak kayıtlara girdi. İki kamu bankasının alacağı 300 milyon TL’yi

Kayı Group Adam Eve Haberi

Kayı Group Adam Eve

Avrupa'nın en büyük ilk 7 tur operatörü arasında yer alan GTI Travel, havayolu şirketi Sky Airlines ve Adam&Eve oteli gibi turizm alanında pek çok yatırımı bulunan Kayı Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, geçen yıl rekor artış yaşayan turizm sektörünün bu yıl beklentilerin gerisinde olduğunu söyledi. Geçen yıl Arap Baharı’nın etkisiyle hem Ortadoğu’dan gelen turist sayısının arttığını hem de Mısır, Tunus gibi ülkelere gidecek Avrupalı turistlerin rotayı Türkiye’ye çevirdiğini hatırlatan Görgülü, “Böylece geçen yıl çok bereketli bir sezon geçirdik. Oradan gelen havayla sektör fiyat artırınca bu yıl turistleri kaçırdık. Şu anda Türkiye turizm hedeflerinin gerisinde” dedi.


İspanya’dan pahalıyız


Türkiye’de turizmin 2009 yılında yaşadığı yüzde 2.9’luk düşüşten sonra 2010’da toparlandığını, 2011 yılında ise yüzde 15 rekor büyüme elde ettiğini belirten Görgülü, “Bu...