26 / 04 / 2024

Kayı Holding otel projeleri

Kayı Holding otel projeleri

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

NG Holding'ten 250 milyon liralık yeni otel yatırımı!

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Kayı Medikal ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma!

Kayı Holding ve Philips işbirliklerini uluslararası boyuta taşıyan anlaşma imzaladı. Anlaşma sağlık teknolojileri, altyapı, proje finansmanı ve yönetimi, klinik ve bakım çözümlerinin yanı sıra bölge ülkelerinde sağlık hizmetlerini kapsıyor.

Mahall Bomonti İzmir'in otelini Marriott işletecek!

Mahall Bomonti İzmir'in içinde yer alan otel ile ilgili işletmeci arayışı geçtiğimiz haftalar içinde tamamlandı. Türkerler Holding, otel için Marriott Grubu ile anlaşma sağladı.

Kayı İnşaat Cezayir'deki Constantine Otel'i tamamladı!

Faaliyet gösterdiği birçok sektördeki yatırımlarıyla uluslararası pazarlarda büyümesini sürdüren Kayı Holding, Cezayir'de hayata geçirdiği Constantine Otel'i tamamladı.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Kayı Holding otel projeleri Haberi

Kayı Holding otel projeleri

İnşaat sektöründe dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alan Kayı Holding, projeleriyle ödüller kazanmaya devam ediyor. Şirket, yurt dışındaki önemli yatırım merkezleri arasında yer alan Rusya’da tamamladığı otel projeleriyle iki ödüle birden layık görülerek, önemli bir başarıya imza attı.
 


"Kayı kalitesini her projemize taşımaya devam edeceğiz"

Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, “Kayı İnşaat olarak Türkiye’deki uzun yıllara dayanan deneyimimizi yurt dışına taşıyarak, birçok alanda vizyoner ve yenilikçi projeler hayata geçiriyoruz. Şirketimiz için önemli bir yatırım merkezi olan Rusya’da 2015 yılında hizmete giren Novotel ve Ibis otelleri de Kayı kalitesiyle ülkenin önde gelen iki ödülünü almaya hak kazandı. Kayı Holding olarak önümüzdeki dönemde Kayı kalitesini her projemize taşıyarak, ödül kazanan projelerle fark yaratmaya devam edeceğiz,”...