19 / 04 / 2024

Kayı İnşaat projeleri

Kayı İnşaat projeleri

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan ve dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik şirketleri arasında faaliyetlerini sürdüren Kayı İnşaat,  THY'nin Cezayir’deki ofisini tamamladı.

Kayı İnşaat Cezayir'deki otel projesini tamamlandı!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan; müteahhitlik, enerji, gayrimenkul geliştirme, yatırım ve sağlık sektörlerindeki projeleriyle fark yaratan Kayı Holding, yurt dışındaki projeler yapmayı sürdürüyor. 

Coşkun Yılmaz kimdir?

Türkiye’de 86, yurtdışında 49 projeyi hayata geçiren Kayı İnşaat’ın ortaklarından olan Coşkun Yılmaz kimdir? Coşkun Yılmaz, ne zamandan beri inşaat sektörünün içinde? Kayı İnşaat'ın hayata geçirdiği projeler nelerdir?

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Aquamarine Evleri satışta! Yeni proje!

Aquamarine Evleri Didim Çandarlı Mahallesi Siteler bölgesinde Gökay İnşaat tarafından yükseliyor. Aquamarine Evleri satışa çıktı. Peki Aquamarine Evleri'nin fiyatları ne kadar? İşte Aquamarine Evleri ile ilgili detaylar.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi

İnşaat projeleri için temel malzemelerden biri olan çimento, yapıların dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından büyük önem taşıyor. Peki 2023 çimento fiyatlarına zam geldi mi? 1 kg,3 kg,5 kg, 25 kg ve 50 kg çimento fiyatları ne kadar? 1 Temmuz çimento fiyat listesi.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Kayı İnşaat işçilerinin alacak isyanı! Eylem kararı aldılar

Kayı İnşaat şirketinde çalışan işçiler bir süredir alamadıkları alacakları için eylem kararı aldı. İşçiler, yarın İstanbul'da eylem yapacak.

Kayı İnşaat projeleri Haberi

Kayı İnşaat projeleri

Yurt içinde ve yurt dışında birçok sektörde hayata geçirdiği projeler ile sektörde öne çıkan Kayı Holding, şirket için önemli bir merkez olan Cezayir’deki son projesini tamamladı.

Türk Hava Yolları’nın Cezayir’in başkenti Cezayir’de Bab Ezzouar Ticaret Merkezi’nde tamamlanan ofis, Türk Hava Yolları’nın Cezayir’deki çalışanlarına rahat ve konforlu bir çalışma ortamı sağlayacak. 

Cezayir’deki Türk ve yerel iş ortaklarıyla çalışarak önemli projeleri tamamladıklarını dile getiren Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, “Kayı İnşaat olarak hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki projelerimizle dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasındaki konumumuzu her geçen dün daha da güçlendiriyoruz. Afrika ülkelerine yaptığımız yatırımlar sayesinde önümüzdeki dönem için sağlam ve kalıcı ilişkiler geliştiriyoruz. Bu kapsamda ülkemizin önde gelen şirketleri arasında yer alan Türk Hava Yolları ile yaptığımız...