24 / 04 / 2024

Kayı İnşaatın yeni projeleri

Kayı İnşaatın yeni projeleri

Önemli uluslararası inşaat firmaları arasındaki konumuyla dikkatleri üzerine çeken Kayı İnşaat, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 2014 yılında 169'uncu sıraya yükseldi.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Kayı İnşaat'ın duruşması 15 Aralık'ta!

1991 yılında endüstriyel bina inşaatları yaparak faaliyete geçen Kayı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Kayı İnşaat'ın duruşması 16 Nisan'da!

1991'de endüstriyel binaların inşaatıyla faaliyetine başlayan Kayı İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Yeşilyaka'nın yeni etabı satışta!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Yeşil Yaka'nın yeni etabı satışa çıkarıldı.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Avrupa Konutları Atakent 4'ün yeni etabı satışta!

Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Avrupa Konutları Atakent 4'ün yeni etabı satışa çıktı. Cazip ödeme fırsatlarının sunulduğu projede fiyatlar 590 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kayı İnşaat'ın Litvanya’daki iki projesi durduruldu!

Yurtdışında en fazla iş yapan Türk firmaları arasında olan Kayı İnşaat 'ın, ENR’nin listesinde geçtiğimiz yıl 167’nci sırada yer alan iki önemli projesinde ciddi sorunlar yaşadığı ifade edildi...

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Başat tarafından kuruldu.

Kuveyt Havalimanı’nın yeni terminali ilk LEED GOLD binası olacak!

Limak İnşaat imzası taşıyan Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın yeni terminal binasının yüzde 35'i tamamlandı. Bina, yolcu terminalleri arasında dünyanın ilk LEED GOLD binası olacak.

Tesla'nın yeni fabrikası Şangay'da açılacak!

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın yeni fabrikası Şangay'da açılacak. Fabrikanın ön inşaatının yaza kadar bitirmesi hedefleniyor.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Kayı İnşaatın yeni projeleri Haberi

Kayı İnşaatın yeni projeleri

Yurt içi ve yurt dışında 6 binin üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren Kayı İnşaat başarı çıtasını giderek yükseltiyor. 


Önemli uluslararası inşaat firmaları arasındaki konumuyla dikkatleri üzerine çeken Kayı İnşaat, "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 2014 yılında 169'uncu sıraya yükselirken, "ENR Global Sourcebook" tarafından yayınlanan sağlık yatırımlarında dünyanın önde gelen 25 inşaat firması arasında 12'nci en büyük inşaat firması oldu. Hem kamu hem de özel sektörde tedavi gören hastaların kaliteli ve ucuz hizmet almalarını sağlamak amacıyla, 2014 yılı itibariyle kanser tedavisinde son teknoloji ürünü olan "Tomotherapy" hizmetinin Türkiye'deki öncüsü olan firma, verdiği teklifle 9 ihaleyi kazanarak bu sektörde söz sahibi 3 firma arasına girmeyi başardı. Kayı İnşaat Başkan Yardımcısı Gürhan Günal, yurt dışındaki projelerin grubun amiral gemisi olduğunu vurgulayarak şu...