25 / 04 / 2024

Kayıhan Cordella Kartal fiyat listesi 2017

Kayıhan Cordella Kartal fiyat listesi 2017

Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirilen Cordella Kartal projesi 215 konut ve 3 ticari alandan meydana geliyor. İşte Cordella Kartal ödeme seçenekleri...

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Talha Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kayıhan Balaban tarafından kuruldu.

Fleetcab Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fleetcab Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Tanta ve Metin Kayıhan Magriso ortaklığında kuruldu. 

Cordella Kartal'da 120 ay 0,99 faiz!

215 daireden meydana gelen Cordella Kartal projesinde 120 ay 0,99 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Büyükada, Heybeliada, Burgaz, Sedef, Kınalıada’yı ve Marmara Denizi’nin eşsiz manzarasına sahip...

Cordella Kartal'da sona yaklaşılıyor!

Kartal Çanakkale Caddesi üzerinde hayata geçirilen Cordella Kartal projesinde sona yaklaşılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor.

Cordella Kartal Konutları ödeme şekli!

Cordella Kartal Evleri projesi Kayıhan Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri!

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri kapsamında 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Cordella Kartal Evleri üç blok olarak Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirildi....

Cordella Kartal ödeme seçenekleri!

Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirilen Cordella Kartal projesi 215 konut ve 3 ticari alandan meydana geliyor. İşte Cordella Kartal ödeme seçenekleri...

Kayıhan Yapı'ya FETÖ operasyonu!

Kayıhan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahiplerine FETÖ operasyonu düzenlendi. Yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Abdülhamid Osmanoğlu: Avrasya tüneli dedemin adı olsun!

II. Abdülhamid Han'ın torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, "Avrasya Tüneli'nin ve havalimanının adının II. Abdülhamid Han olması gönlümden geçiyor" dedi.

Kayıhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kayıhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Hasan Kopuz ve M. Hüseyin Kopuz imzasıyla kuruldu.

Osmanlı torunları, mega projelerin isimlerinden memnun!

Abdülhamid Han'ın 4. kuşaktan torunu şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, "Gerek Osman Gazi Köprüsü gerek Yavuz Sultan Selim Köprüsü gerekse Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi Türkiye'ye yakışan isimler oldu." dedi.

Kayıhan Cordella Kartal fiyat listesi 2017 Haberi

Kayıhan Cordella Kartal fiyat listesi 2017

7 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Cordella Kartal projesi 15,16 ve 17 katlı 3 bloktan meydana geliyor. Proje Kayıhan Yapı tarafından inşa ediliyor. 



Toplam 215 konut ve 3 ticari alandan oluşan Cordella Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve bahçe katlı daire tipleri yer alıyor.



Cordella Kartal ödeme seçenekleri!


Cordella Kartal projesinde 60 ay sıfır faiz, 120 ay 0,59 faiz oranı ile ödemeler gerçekleşebiliyor. Peşinde yüzde 15 indirim sağlanan Cordella Kartal projesinde Aralık 2019'a kadar vade alternatifi de sunuluyor. Projede ev tesliminden sonra ödemeler başlıyor. 


Cordella Kartal Evleri nerede?


Metroya 2 dakika

Marmaray'a 2 dakika

Sahil yoluna 2 dakika

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 3 dakika

Büyük Anadolu Adalet Sarayı'na 2 dakika

Kartal İDO İskelesi'ne 4 dakika

Pendik İDO İskelesi'ne 7 dakika

Bostancı İDO İskelesi'ne 10 dakika

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 12 dakika

Uluslararası Fuar...