25 / 04 / 2024

kayıtlı emlak danışmanı

kayıtlı emlak danışmanı

Research Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, inşaat sektörün bu aralar ilgi odağı olduğunu belirtti. Deveci, Türkiye'de emlak danışmanlarının adedinin 180 bini bulduğunu, bunun 130 bininin ise kayıt dışı olduğunun altını çizdi.

135 bin emlak danışmanı dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını bekliyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, Emlak Danışmanlığının yasalaşması için TBMM’ye sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçam 135 bin emlak danışmanının dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını beklediğini belirtti.

Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Emlakçılık yeni bir meslek olmasa da emlak danışmanlığı kendini güncelleyebilen yeni bir iş alanı oldu. Peki, Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 yılında emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Emlak danışmanlığının püf noktaları neler?

Maddi olarak yüksek getirisi olan emlak danışmanlığının bir takım püf noktaları bulunuyor. Peki, başarılı emlak danışmanı nasıl olmalı?

Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı!

Endeksa tarafından organize edilen Endeksa Dijital Emlak Danışmanı 2021 Eğitimi tamamlandı...

16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksa tarafından gerçekleşen 16 Adımda Etkili Emlak Danışmanı eğitimi 20 Şubat tarihinde gerçekleşecek. 

Emlak danışmanlarının bildirimi başladı!

Taşınmaz Ticareti Bilgi Sistemi'nde yapılan düzenleme ile yetki belgeli işletmeler artık emlak danışmanı bildirimlerini de yapabiliyorlar.

Emlak danışmanı ne iş yapar?

Etimesgut Emlak Müşavirliği Dernek Başkanı Hakan Akçam, gayrimenkul alırken vatandaşların iyi bir emlak danışmanı ile çalışmalarının önemli olduğunu belirtti...

Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı arasındaki farklar!

Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı kime denir? Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı ne iş yapar? İşte emlakçı ve gayrimenkul danışmanı arasındaki farklar...

Emlak danışmanları mücbir sebep kararını bekliyor!

Emlak Danışmanı Firmaları Ortaklığı ve adi ortaklıkların mücbir sebep kapsamına alınarak ödeme ve erteleme sürelerinden faydalanmaları konusunun çözülmesi gerektiğini belirten Ankara Tüm Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Akçam, mağduriyetler yaşandığını belirtti.

Belgesi olmayan emlak danışmanı kalmayacak!

Emlakjet, tüm emlak danışmanlarının alması gereken Mesleki Yeterlilik Belgesi için sınav ücretini ödüyor.

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hassan Adam Ali tarafından kuruldu.

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 12 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ulusoy tarafından kuruldu.

kayıtlı emlak danışmanı Haberi

kayıtlı emlak danışmanı

Research Gayrimenkul'ün emlak sektörü hakkında yaptığı araştırma sonuçlarında sektörde müteahhit ve broker sayısının devamlı arttığı kaydedildi. Research Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci sektörün bu aralar ilgi odağı olduğunu belirterek, tekstil, A otomotiv ve ilaç sanayii B gibi alanlardan sektöre 

girişin yoğun olduğunu ifade etti. Deveci, Türkiye'de emlak danışmanlarının adedinin 180 bini bulduğunu, bunun 130 bininin ise kayıt dışı olduğunun altını çizdi. 



Habertürk




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gayrimenkul sektörünün son yıllardaki yükselişi devam ediyor. Emlak danışmanlık şirketi REsearch Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, "Tekstil, otomotiv ve ilaç sanayii gibi alanlardan sektöre giriş yoğun. Bu durumun devamlı arttığı da açık" dedi. Türkiye'de emlak danışmanlarının 180 bini bulduğunu söyleyen Deveci, "Bu rakam ile Türkiye, İtalya ve İspanya'yı geride bırakıyor. 180 bin...