19 / 04 / 2024

Kaymakçı Pando

Kaymakçı Pando

119 yıllık Kaymakçı Pando kapandı. 119 yıldan beri hizmet veren Pando’nun sahibi Pandelli Shestakof dükkanın camlarını kağıtlarla kapatarak müdavimlerine veda etti.Pando’nun farklı bir yerde yeni bir dükkan açması bekleniyor.

Bir TikTok videosu bir aylık kirayı ödeyebiliyor!

Habertürk yazarı Kadir Kaymakçı bugünkü yazısında bir TikTok videosu bir aylık kirayı ödeyebildiğini yazdı. İşte Kaymakçı'nın  o yazısı...

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kaymak tarafından kuruldu.

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kaymak, Tolga Merpez ve Zarif Özdoğan ortaklığında kuruldu.

Migros'ta koyun peyniri 60, kaymak 36,50 TL! Migros'a yetişen avantajlı fiyatlarla alacak! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros Market, Migros Markalı ürünlerde avantajlı indirimleri başlattı. Migros'ta koyun peyniri 60, kaymak 36,50 TL! Migros'a yetişen avantajlı fiyatlarla alacak! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Metropolist Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropolist Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Kaymak tarafından kuruldu.

Kaymaklar Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaymaklar Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ozan Kaymak tarafından kuruldu.

Kıyma, tereyağı, peynir, kaymak indirimi Migros'ta! Yetişen ucuz ürünleri kapacak! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Migros'ta seçili temel gıda ürünlerine indirim yapıldı. Migros indirimi "Bu ucuzluk başka yerde yok" kampanyasıyla duyurdu. Peki Migros'ta neler indirime girdi? Fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kk Project İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kk Project İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammet KAdir Kaymakçı tarafından kuruldu.

Galataport'un yüzde 85'i kiralandı!

Galataport İş Geliştirme ve Kiralama Genel Müdür Yardımcısı İrem Yücel Kaymak, Galataport projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, kiralama oranının şu anda yüzde 85’lerde olduğunu söyledi.

Yunanistan Osmanlı vakıf mallarını satıyor!

Muğla Bodrum’a 7 mil uzaklıktaki İstanköy Adası’ndaki Osmanlı Dönemi’ne ait vakıf mallarının satılmasına sert tepki gösteren Rodos, İstanköy ve Onikiada Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaymakçı, satışların durdurulmasını istedi.

Brk Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brk Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli ile Balkan Kaymak ve Reşat Tahan tarafından kuruldu.

Appa Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Appa Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kaymakçı tarafından kuruldu.

İç mimarlara kamuda kadro geliyor!

İÇ Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nin 10'uncu kuruluş yıl dönümü yemeğinde konuşan İç Mimarlar Odası Genel Başkanı Emrah Kaymak, yakın zamanda iç mimarlara kamuda kadro verileceğini söyledi...

Kaymakçı Pando Haberi

Kaymakçı Pando

Beşiktaş’ın sembol dükkanlarından biri olan Pando Kaymak önceki gün kapandı. 119 yıldan beri hizmet veren Pando’nun sahibi Pandelli Shestakof dükkanın camlarını kağıtlarla kapatarak müdavimlerine veda etti.


Dükkan sahibinin tahliye kararı aldırmasından sonra Pando’nun dükkanı 1 Temmuz’da boşaltması için kağıt gönderilmişti.


İlk kez hurriyet.com.tr’nin gündeme getirdiği bu tahliye kararından sonra Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar devreye girmişti ve tahliye süresini en az 20 gün uzatmıştı.


Ancak söz konusu Pando, eylül ayı sonuna kadar direnebildi. Bu hafta başı itibariyle dükkanı tahliye eden Pando’nun farklı bir yerde yeni bir dükkan açması...