24 / 04 / 2024

kaynaşlı Kültür Merkezi

kaynaşlı Kültür Merkezi

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Maliye Bakanlığı ile görüşmeleri sonucunda Kaynaşlı’ya Kültür Merkezi yapılacağını açıkladı. Bayraktar, öncelikle yer tahsisinin ardından merkezin yapılması için hemen çalışmalara başlanacağını belirtti.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Sivas 4 Eylül Kültür Merkezi açıldı!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi "Abdurrahim Karakoç'u Anlamak ve Anlatmak" isimli programla vatandaşların hizmetine açıldı.

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi açılışa hazır!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Adıyaman Çelikhan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi tarafından Çelikhan'da yapılması planlanan çok amaçlı kültür merkezi inşaatının temeli atıldı.

Kabadüz Kültür Merkezi yıl sonunda tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden “Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi Hizmet Binası Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kartepe'ye çok amaçlı kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Uzuntarla’da kültür merkezi yapılacak. Belediye, kültür merkezinin yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenleyecek..

Antalya Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi açılıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel 13 Ağustos Pazartesi günü Elmalılı Hamdi Yazır Kültür Merkezi’nin resmi açılışını gerçekleştiriyor.

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hayata geçireceği Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor.

Bingöl Yayladere Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Bingöl Yayladere’de hayata geçirdiği Yayladere Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Bingöl Yayladere Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin kardeş belediyelerle işbirliği çerçevesinde Bingöl Yayladere’de inşa ettiği Yayladere Kültür Merkezi hizmete açıldı.

kaynaşlı Kültür Merkezi Haberi

kaynaşlı Kültür Merkezi

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Maliye Bakanlığı ile görüşmeleri sonucunda Kaynaşlı’ya Kültür Merkezi yapılacağını açıkladı. Bayraktar, öncelikle yer tahsisinin ardından merkezin yapılması için hemen çalışmalara başlanacağını belirtti.

Kaynaşlı’da her yeri inşaata dönüştüren Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Kültür Merkezi’nin yer tahsisi için Ankara’ya giderek işlemleri tamamladı. Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ile bir araya gelen Belediye Başkanı Erol Bayraktar, yaptığı görüşme sonrasında Kaynaşlı’ya yapılması planlanan Kültür Merkezi’nin yer tahsisini gerçekleştirdi. Erol Bayraktar yaptığı açıklamada Kaynaşlı’ya hayırlı olmasını...