19 / 04 / 2024

Kayseri 2015 projeleri

Kayseri 2015 projeleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sanayi Odası'nın Eylül ayı meclis toplantısına konuk olarak Kayseri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Çelikbaşta ulaşım olmak üzere Kayseri ile ilgili yapacakları projeleri açıkladı

Kayseri Büyükşehir'den ilçelere yatırım toplantısı!

Toplantıda bugüne kadar ilçeler ve bağlı mahallelerden muhtarlar ya da farklı kanallarla gelen talepler doğrultusunda yapılan yatırımlar tek tek ele alındı. Başkan Çelik, gelen taleplerin yüzde 90'ının gerçekleştirildiğini söyledi.

Mustafa Çelik Kayseri'deki projeleri anlattı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyenin alt ve üst yapı hizmetlerini elbette en güzel şekilde yapacağını; ancak insana yatırımın da en az diğer hizmetler gibi görevleri olduğunu söyledi.

Kayseri'nin 17 projesi masaya yatırıldı!

Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katılımıyla Karayolları yetkilileri ile uzun bir toplantı yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu toplantıda Kayseri'yi ve belediyeyi ilgilendiren 17 projeyi masaya yatırdı.

Mustafa Çelik: İnşaat sektörü Kayseri için önemli!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ticaret Odası'nda inşaat sektörüyle ilgili altı meslek komitesinin üyeleriyle bir araya geldi. Çelik İnşaat sektörünün Kayseri için önemli olduğunu söyledi...

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in Ankara'da ikinci durağı olan Ulaştırma Bakanlığı'nda Hızlı Tren, Banliyö Hattı, Havaalanı Yeni Terminal Binası, Lojistik Köy gibi Kayseri için çok önemli projeler ele alındı.

Mustafa Çelik Kayseri'de devam eden projelerini anlattı!

Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Çelik Kocasinan, Melikgazi, Talaş, Hacılar ve İncesu muhtarlarıyla bir araya geldi. Çelik, Kayseri'de devam eden proje ve çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Kayseri Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli cumartesi atılacak!

KASKİ tarafından yapımı tamamlanan içme suyu hattının açılışının yapılacağı 21 Mart Cumartesi günü ayrıca atıksu arıtma tesisinin de temeli atılacak. Bu tören de saat 13.00'de başlayacak.

Kayseri'de gençlik merkezi inşa edilecek!

İlgili belediye bürokratlarıyla birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgiler alan Başkan Çelik, Kayseri'ye yakın zamanda çok güzel bir gençlik merkezi kazandıracaklarını söyledi.

Kayseri'de gençlik merkezi ve okul yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir'e bağlanan ilçeler için yatırımda hız kesmiyor. Her ilçeye yapılacak olan kadın ve gençlik merkezi için ihalesi yapılan ilçe sayısı 10'a yükseldi.

Mehmet Özhaseki Kayseri projelerini anlattı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçelere yapılacak yatırımlarla ilgili proje safhasının tamamlandığını ve ihalelerin başladığını söyledi. Başkan Özhaseki, baharla birlikte tüm ilçelerde yoğun bir çalışmanın başlayacağını belirtti.

Kayseri'deki ilçeler için yatırım projeleri hazırlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçelere yapılacak yatırımlarla ilgili proje safhasının tamamlandığını ve ihalelerin başladığını söyledi. Başkan Özhaseki; bazı projelerin temellerinin atıldığını ifade etti...

Kayseri'de 2015 yatırımlarının planlaması yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, daha güzel bir Kayseri için mesai ve tatil mefhumu gözetmeksizin çalışıyor. Başkan Mehmet Özhaseki, yatırımcı birimlerle Erciyes'te bir toplantı yaptı. Toplantı akşam başladı, sabah saatlerine kadar devam etti.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kayseri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Kayseri 2020 başvuru belgeleri neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Kayseri 100 bin sosyal konut 2020 detayları....

Kayseri Sahabiye dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan  Sahabiye Kentsel Dönüş Projesi için imzalar atıldı. Projede 218 konut ve 18 dükkan yer alacak.

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Kayseri'de YHT ve havaalanı genişleme projeleri mecliste!

Kayseri'de tamamlanan projelere ve yüksek hızlı tren ile havaalanı genişleme projelerinin tamamlanma tarihleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Kayseri'nin kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Kayseri'ye 6 yeni mini terminal inşa edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin model alınacak projeleri arasında yer alan mini terminal projeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve sektörün temsilcilerinin katılımıyla tanıtıldı. 

Kayseri Melikgazi kentsel dönüşümle yenilendi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Kayseri 2015 projeleri Haberi

Kayseri 2015 projeleri


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sanayi Odası'nın Eylül ayı meclis toplantısına konuk olarak Kayseri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başta ulaşım olmak üzere Kayseri ile ilgili yapacakları projeleri açıklayan Başkan Çelik, projeleri arasında yer alan üç önemli sanayi merkezinden de bahsetti. Çelik, Et ve Et Ürünleri İhtisas OSB'si, Güneş Enerjisi OSB'si ve Savunma Sanayi oluşturulmasına yönelik çalışmaların Kayseri'ye büyük değer kazandıracağını kaydetti.


"BESMELE İLE İŞE BAŞLAYIP, KASAMIZA MUKAYYET OLACAĞIZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sanayi Odası Meclis Toplantısına Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte katıldı. Konuşmasına Kurban Bayramı'nı tebrik ederek başlayan Başkan Çelik, bir şehrin büyümesinde ve gelişmesinde iş adamının katkısının çok fazla olduğunu söyledi. Kendisinin sanayici ve girişimci kimliğini belediye başkanlığına yansıtacağını belirten Başkan Mustafa Çelik, "Sizdeki şirket neyse bizdeki belediye o....