19 / 04 / 2024

Kayseri arsa satışı

Kayseri arsa satışı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 106 adet arsayı satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan’da bulunan 106 adet konut alanı arsasını satışa çıkardı.

Kayseri Milli Emlak'tan 12.1 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Kayseri Milli Emlak , Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Gesi, Gesi Merkez, Gesi Kuzey ve Mimarsinan mahallelerinde yer alan 8 adet gayrimenkulü 12 milyon 133 bin TL'ye satıyor...

Kayseri'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa! 

Kayseri 4. Satış Memurluğu, Melikgazi ilçesi, Gülük mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 11 milyon 166 bin 892 TL olarak belirlendi. 

Kayseri'de 20.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret A.Ş., Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesi 11229 ada 1 parsel de bulunan 1 adet konut ve ticaret alanı arsası 20 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için yeni ihale!

Kayseri Şeker Mahallesi’nde (Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzeri) bulunan akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa sunulacak.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için şehrin önemli bölgelerinde yeni arsalar üretiyor. Kayseri Gesi Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsasının ihalesi 27 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Kayseri'de 16 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyon alanı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyon alanı vasıflı arsa 16 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erkilet Mahallesi’nde iki ayrı akaryakıt ve servis istasyonu arsasını ihaleyle satışa çıkarıyor.

Kayserili yatırımcılara arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yarın Şeker Mahallesi’ndeki ticaret alanı arsasını satışa çıkarıyor.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara arsa fırsatı!

​Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 5 Aralık Çarşamba günü yapacağı ihalelerle yatırımcılara önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir'den yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Tekir Yaylası, Gültepe Mahallesi ve Şehir Hastanesi karşısında yatırımcılar için yeni fırsatlar sunuyor.

Kayseri Büyükşehir'den 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde yer alan arsa 4 milyon 500 bin TL bedel ile satışa sunuluyor. 

Kayseri Büyükşehir'den arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Kayseri Şehir Hastanesi yanında yeni bir fırsat daha sunuyor.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait değerli arsaların satışa çıktığın söyleyen Başkan Çelik, “Buradaki çok kıymetli üç adet parsel 12 Eylül Çarşamba gününden itibaren ihaleyle satılacak." dedi.

Arsa almak isteyenlere Mart müjdesi! İki ilde tam 15 arsa satılacak!

Trabzon ve Kayseri'de yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

İki ilde 27 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri ve Düzce'de yer alan toplam 27 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalesi 13 Şubat ve 20 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Kayseri'de 4 arsa satılacak! 

İzmir ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar Melikgazi ve Çeşme'de yer alıyor.

Kayseri'de sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Başakpınar Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe Kulübü Antalya’da 20 dönüm arsa satın aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Kayseri, Düzce ve Edirne’den sonra Antalya’dan 20 dönüm arsa satın aldı. Arazi üzerine “Hedef 1 Milyon Üye” projesi kapsamında Fenerbahçe evleri ve sosyal tesisler inşa edilecek

İpotekli arsa satılabilir mi?

İpotek, bir borç için bir taşınmazın teminat olarak gösterilmesini içeren özel bir mülkiyet hakkını ifade ediyor. Peki bir arsanın ipotekli olduğunu düşünelim. İpotekli arsa satılabilir mi?

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne ili Merkez ilçesi Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Hisseli arsa satışı 2015!

Bir arsanın birden fazla sahibinin olması halinde arsa üzerinde hisseli mülkiyet kuruluyor ve tapu da hisseli oluyor. Peki, hisseli arsa satılabilir mi? İşte hisseli arsa satışı 2015...

TOKİ Edirne arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 25 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Edirne Merkez ilçesine bağlı Hadımağa Mahallesi'nde bulunan 4 adet parselde arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işini 25 Mayıs 2015 tarihinde ihale edecek.

Arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Bir arsa alım satım işleminiz olduğunu ve emlakçı aracılığı ile işlemi gerçekleştirdiğinizi düşünelim. Bunun için ne kadar komisyon ödeyeceksiniz? 2015 arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Kartepe Belediyesi arsa satış ihalesi gerçekleşti!

Kartepe Belediyesi, Acısu’da yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazın satış işi ile ilgili ihale açtı. Talep edilen arsa satışı işi için gerçekleşecek ihale, 16 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10.00’da ihale kapalı zarf teklif usulü yapıldı.

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi 25 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Merkez Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa satış ihalesi 2. oturumu 18 Mart'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2.Oturum tarihini yayınladı.

Kayseri arsa satışı Haberi

Kayseri arsa satışı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocasinan ilçesi Erkilet Mahallesi’nde bulunan 6 adet konut alanı arsası “Kapalı Teklif Usulü” ihale ile satışa çıkarıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait yatırıma uygun, Erkilet Mahallesi'ndeki her biri için 4 milyon 980 bin TL muhammen bedeli olan altı ayrı konut alanı arsası için 21 Aralık 2021 Salı günü saat 14.00’te yapılacak ihale Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak.

Geçici teminatları yatıranlar ihaleye katılabilecek. İhaleyle ilgili daha detaylı bilgi Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğünden edinilebilecek.

Kayseri Büyükşehir'den 29.9 milyon TL'ye satılık 6...