29 / 03 / 2024

kayseri avm projeleri

kayseri avm projeleri

Forum Kayseri, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından düzenlenen, sektörün en önemli ve en prestijli ödülü olan ‘Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi’ ödülü için Büyük Alışveriş Merkezleri kategorisinde finale kaldı...

İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza satışa sunuldu: 120 ay taksit imkanıyla!

Kayseri'de yer alan İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza yüzde 10 peşin ve 120 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı...

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kayseri'de AVM rantına karşı Hava İkmal Millet Bahçesi projesi!

'nin ihalesi yapıldı. Bir milyon 260 bin metrekare alan rant savaşına kurban gitmedi. Millet bahçesi projesi, Kayseri'nin belediyecilikte şanslı şehirlerden olduğunu gösteriyor.

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kayseri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Kayseri 2020 başvuru belgeleri neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Kayseri 100 bin sosyal konut 2020 detayları....

Kayseri Sahabiye dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan  Sahabiye Kentsel Dönüş Projesi için imzalar atıldı. Projede 218 konut ve 18 dükkan yer alacak.

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Kayseri'de YHT ve havaalanı genişleme projeleri mecliste!

Kayseri'de tamamlanan projelere ve yüksek hızlı tren ile havaalanı genişleme projelerinin tamamlanma tarihleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

kayseri avm projeleri Haberi

kayseri avm projeleri

“Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezleri” ödülleri Nisan ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi’nin konferansında düzenlenecek özel bir törenle sahiplerini bulacak.

Kayseri’nin merkezinde ziyaretçilerine alışveriş ve keyif fırsatı sunan Forum Kayseri, mimarisi, konumu, mağaza karması, hizmetleri, pazarlama faaliyetleri, sürdürülebilirlilik ilkesi ile geliştirilen proje yapısı, ziyaretçi ve satış performansı dikkate alınarak değerlendirilen ve sektörün prestij ödülü olarak adlandırılan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi’nin “Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezleri” ödülleri için finale kalarak önemli bir başarıya imza attı.

Forum Alışveriş Merkezleri’nin yaratıcısı, geliştiricisi ve yöneticisi Multi Development Türkiye CEO’su Hulusi Belgü “Proje geliştirme aşamasından bugüne kadar Kayserililer ile birlikte ülkemizin en değerli şehirlerinden biri olan Kayseri ilimizde Forum Kayseri projesini Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi yapabilmek ve ortaya başarılı bir proje çıkartmak için çok...