25 / 04 / 2024

kayseri battalgazi kentsel dönüşüm

kayseri battalgazi kentsel dönüşüm

Kayseri Melikgazi Belediyesi Battalgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap çalışmalarını başlattı.

Malatya Battalgazi'deki 6 mahalleye kentsel dönüşüm müjdesi!

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye tarafından 6 mahallede kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını açıkladı. İşte o mahalleler...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

O belediye beklenen kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı! İhalesi 11 Ocak'ta!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Battalgazi Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 36 adet konut ve 3 adet dükkan inşa edecek. Söz konusu ihale 11 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Battalgazi Mahallesine 1000 yeni konut geliyor!

Kayseri'de riskli bölge olarak ilan edilen alana kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1000 konut inşa edilecek.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslim heyecanı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seyrani kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 18 Aralık'ta anahtar teslim töreni yapılacak. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 

kayseri battalgazi kentsel dönüşüm Haberi

kayseri battalgazi kentsel dönüşüm

Kayseri Melikgazi Belediyesi Battaglgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap çalışmaları için düğmeye bastı. Milliyet'te yer alan habere göre; Melikgazi Belediyesi ekipleri, ilçenin güzel görünüme kavuşması için Battalgazi mahallesinde ikinci etap kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. 

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yapılan çalışmalarda incelemelerde buludu. Proje hakkında değerlendirme yapab Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak yine güzel bir çalışmaya daha başlıyoruz. Battalgazi Mahallesi olarak geçen Küçükali Mahallemizdeyiz. Peyzajı ile her şey ile bitmiş halde burası. Battalgazi'deki Küçükali 1’inci etap çalışması tamamlanmıştı. Şimdi 2’nci etap çalışmasına başlıyoruz. Aslında 2’nci etap çalışmasını geçtiğimiz sene bakanlığımıza sunmuştuk ama yatay mimariden dolayı binaların 10 ve 12 kat olmasını onaylamamışlardı. Bu sefer parsel bazlı çalışmaya geçiyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızla anlaştık, 48 evi yıkacağız. Dolayısıyla 2’nci etap kentsel...