26 / 04 / 2024

Kayseri bina yöneticileri toplantısı

Kayseri bina yöneticileri toplantısı

Kayseri'de İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında site ve bina yöneticileriyle toplandı.

Kayseri'de site ve bina yöneticileri pandemi için toplandı!

Kayseri'de İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında site ve bina yöneticileriyle toplandı.

Riskli bina yıkımında kiracılara resmi bildirim yapılmalı!

Çevre ve Şehircilik Yalova İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında riskli bina yıkımında yıkılacak olan binada oturan kiracıya yapılacak bildirimle ilgili bilgi verdi.

Kayseri Büyükşehir'den 35 milyon TL'lik asfalt ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaklaşık maliyeti 35 milyon TL olan asfalt ihalesi yaptı. İhaleye altı firma katılarak teklif verdi.

İngiltere’de inşaat sektörü satınalma yöneticileri endeksi geriledi!

İngiltere’de inşaat sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) mayıs ayında 51,2 seviyesine geriledi. Markit/CIPS tarafından açıklanan verilere göre konut sektöründe inşaat aktivitesi Mayıs'ta yavaşladı.

Kayseri Büyükşehir'den yeni katlı kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ulaşımın daha konforlu olması için çalışmalarını sürdürüyor. Mustafa Çelik'in kamuoyuna açıkladığı projelerden biri olan Kartal Kavşağı'na yapılacak katlı kavşak için sondaj çalışmaları yapılıyor

Kayseri Büyükşehir'den Talas'a ortaokul!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Talas-Kuruköprü'de yaptırdığı ortaokul törenle açıldı. Açılışta konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi'nin devlet gibi bir belediye olduğunu belirtti.

Kayseri Büyükşehir'den çarşıya yeni kimlik!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan ve Kayseri'nin önemli merkezlerinden olan çarşı içini yeniden eski canlılığına kavuşturmak için harekete geçti.

Kayseri Büyükşehir Meclisi imar komisyonu üyelerini seçti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını yaptı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi'nin 2015 yılı faaliyet raporu da görüşüldü. Toplantıda ayrıca meclis başkanlık divanı ile komisyon seçimleri de yapıldı.

Kayseri Büyükşehir'e ait 49 dükkan kiralandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi alt geçitlerdeki dükkanları ihaleyle 10 yıllığına kiraya verdi. Kiralama ihalesinde 49 dükkan için ilk yıl kiralama bedeli 820 bin TL oldu.

Trabzon'da dönüşüm kapsamında 1.254 bina yıkıldı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında kamulaştırılan 1.254 bina yıkıldı, hak sahibi 7 bin 64 kişiye 543 milyon 576 bin 682 lira ödeme yapıldı.

Kayseri Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık 49 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi ve Kocasinan alt geçitlerinde bulunan 49 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. Dükkanların 10 yıllık kira bedeli toplamı 8 milyon 151 bin 800 TL olarak belirlendi.

Manisa Şehzadeler'deki yan yatan bina yıkılacak!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Göktaşlı Mahallesi Murat Caddesi'nde, bitişiğinde başlayan inşaat nedeniyle yan yatan 5 katlı bina yıkılacak, güvenlik nedeniyle boşaltılan binanın temeline yapılan güçlendirme çalışması da işe yaramadı.

GYODER sektörün kurumsal yöneticileri ile bir araya geldi!

GYODER, 15. Gayrimenkul Zirvesi öncesinde, “Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Platformu” ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda sektörün önde gelen firmalarının pazarlama ve kurumsal iletişim yöneticileri ile bir araya geldi.

Kayseri bina yöneticileri toplantısı Haberi

Kayseri bina yöneticileri toplantısı

Kayseri'de İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, bina ve site yöneticilerine tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında bilgilendirme yaptı. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Vali Şehmus Günaydın’ın verdiği talimatla Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı salonunda düzenlenen toplantıda, site ve bina yöneticileri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli tarafından bilgilendirmede bulundu. 

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, site ve bina yöneticilerine son derece önemli görevler düştüğünden bahsedere, site içerisinde ortak kullanım alanlarında dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı. Toplantı, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli’nin site ve bina içerisinde uyulması gereken kurallar ile ilgili hatırlatmalarının ardından site ve bina yöneticilerinin sorun ve taleplerini iletmeleriyle son...