26 / 04 / 2024

kayseri bünyan hastanesi ne zaman açılacak 

kayseri bünyan hastanesi ne zaman açılacak 

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Kayseri Bünyan TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi için başvurular 25 Kasım'da başlıyor.

Kayseri Büyükşehir'den arsa ve iş yeri fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Hastanesi yanındaki konut ve konut+ticaret alanları ile iş yerleri için yaptığı ihalede bazı arsa ve iş yerleri pazarlığa bırakıldı.

Kayseri Büyükşehir arsa satışından 15.3 milyon TL kazandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Hastanesi karşısında yer alan arsalar ile Gültepe Mahallesi'ndeki arsanın satışı için ihale yaptı.

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçede inşa edilen Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmaların yüzde 95 oranında tamamlandığını söyledi.

Kayseri Büyükşehir'den yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Tekir Yaylası, Gültepe Mahallesi ve Şehir Hastanesi karşısında yatırımcılar için yeni fırsatlar sunuyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 29 adet iş yeri satıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Şehir Hastanesi karşısında bulunan 29 adet iş yerini satışa çıkarıyor.

Kayseri Büyükşehir'den arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Kayseri Şehir Hastanesi yanında yeni bir fırsat daha sunuyor.

Kayseri Bünyan'da değişim ve dönüşüm başladı!

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, bölgede hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Gülcüoğlu, “Bünyan´da değişim ve dönüşüm devam ediyor” şeklinde konuştu.

kayseri bünyan hastanesi ne zaman açılacak  Haberi

kayseri bünyan hastanesi ne zaman açılacak 

Kayseri'de 75 yataklı Bünyan Devlet Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Kayseri Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, yapımı devam eden hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu. 

Benli, yakın zamanda hizmete açılacak hastane için yetkililerden bilgi aldı. Hastane hakkında açıklama yapan Benli, "Bir yandan pandemi ile mücadele ederken, bir yandan da sağlık yatırımlarına hız kesmeden devam ediyoruz. Sarız İlçe Devlet Hastanesi’nin inşaatı devam ederken, Bünyan, Yahyalı ve Develi ilçelerimizdeki hastane inşaatları da son aşamaya geldi. 11 Mart’ta koronavirüsün ülkemizde görülmesinin ardından, sağlık sektörünün üzerindeki yük arttı. Bir taraftan virüsle mücadele ederken, diğer taraftan da Kayseri’mizdeki yatırımları takip ettik. Şu anda Bünyan ilçemizde inşaatı tamamlanmak üzere olan ilçe devlet hastanesindeyiz. 75 yataklı bu hastanemiz, açıldığında Bünyanlı vatandaşlarımızın hizmetinde olacak"...