25 / 04 / 2024

kayseri doğalgaz eğitim evi

kayseri doğalgaz eğitim evi

Büyükşehir mücavir alanından sonra Develi ilçesine doğalgaz götürmek için harekete geçen firma, doğalgaz altyapı çalışmalarını 2014 yılının son çeyreğinde gaz kullanımına hazır olacak şekilde planlıyor....

EPDK'dan son dakika doğalgaz kararı! Konut tüketicileri dikkat! Yeni yılla beraber resmen uygulanacak!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, yeni yılla beraber doğalgaz piyasasında, serbest tüketici olma sınırında değişikliğe gidilecek.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Erman Yerdelen kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Erman Yerdelen kimdir? Kaç yaşında? Erman Yerdelen daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erman Yerdelen'in eğitim hayatı nasıldı?

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Enflasyon hesaplamasına doğalgaz ayarı; Yapılacak indirim dikkate alınacak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olarak verilmesi nedeniyle Mayıs ayı Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) hesaplamasında "sıfır fiyat" yöntemini uygulayacağını duyurdu. Bu değişiklik, Mayıs ayı enflasyonunda sert bir düşüşe neden olacak.. İşte detaylar...

Depremzedelerin elektrik ve doğalgaz borçları silinecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların elektrik ve doğalgaz borçlarının silinmesine yönelik kararı yürürlüğe girdi. Buna göre, afetzede 11 ilde yaşayanların elektrik ve doğalgaz borçları silinecek.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Doğalgaz faturası yüksek gelenler! Bu rakamdan fazla geliyorsa 300 TL iade!

Doğalgaz faturasının fazla gelmesinden bıkanlar ve ödemekte zorlananlar için bir fırsat bulunuyor. Eğer sizin de doğalgaz faturalarınız yüksek geliyorsa ve ödeme güçlüğü yaşıyorsanız 300 liranız geri iade edilebilir. Peki bu nasıl mümkün olabilir?

Doğalgaz yardımı nereye yatacak? E-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı havaların soğumasıyla sık araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Peki e-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır? İşte detaylar!

Özel sektör çalışanına doğalgaz yardımı geliyor!

Özel sektör çalışanlarını sevindirecek habere göre, doğalgaz yardımı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Kararda, artık işveren özel sektör çalışanları için doğalgaz ve ısınma yardımı yaptığı takdirde, vergi ve SGK primine tabi olmayacak.

Kullanmadığınız odada peteği kapatmak doğalgaz tasarrufu sağlar mı?

Meteorolojiye göre pek çok ilde kar geliyor. Yüksek doğalgaz faturalarında tasarruf sağlamak isteyen vatandaşlar ise çeşitli yöntemler deniyor? En sık kullanılan yöntemlerden biri de kullanılmayan odaların peteklerinin vanasını kapatmak oluyor. Peki bu yöntem tasarruf sağlıyor mu? Doğalgaz faturasın

Bunları yapanın doğalgaz faturası düşüyor!

Kışın gelmesiyle yakıt fiyatlarından endişe eden vatandaşlar tasarruf etmek için çeşitli yöntemler deniyor.  Ancak belli yöntemler var ki, bunları yaparsanız doğalgaz faturanızın yükselmesini engellemeniz mümkün. Peki doğalgaz faturasını düşürmek için ne yapmalı? Hangi yöntemler etkili? İşte ayrıntı

Doğalgaz ve elektriğe zam gelecek mi? Faturalar 2023'te artacak mı? Bakan resmen duyurdu! 

Milyonlarca vatandaş yeni yılda doğalgaz ile elektriğe zam gelip gelmeyeceğini merakla araştırıyor. Peki yılbaşında elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılacak mı? İşte konuyla ilgili ayrıntılar ve Bakan Dönmez'in o açıklamaları... 

kayseri doğalgaz eğitim evi Haberi

kayseri doğalgaz eğitim evi


EPDK’nın, Türkiye’de şehir dağıtım ihalelerinin ilkini 2003 yılında Kayseri’den başlatmasıyla sektörde 10’uncu yılını geride bırakan Kayserigaz, yatırımlarına hız verdi. Büyükşehir mücavir alanından sonra Develi ilçesine doğalgaz götürmek için harekete geçen firma, doğalgaz altyapı çalışmalarını 2014 yılının son çeyreğinde gaz kullanımına hazır olacak şekilde planlıyor.


Doğalgaz altyapısı ile Türkiye’de ilk beş il arasında yer alan Kayseri’de, doğalgaz kullanımının yüzde 98’e ulaştığı bilgisini veren Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, bu yıl sektörde 10’uncu yılları olması nedeniyle yatırımlarına hız verdiklerini aktardı. 10 yılda yeraltına 226 km çelik hat, 2 bin km polietilen hat döşediklerini kaydeden Bora, sadece bu yıl içinde 30 bin yeni aboneye ulaşarak, toplam abone sayılarını 366 bine çıkardıklarını dile getirdi.


Aynı zamanda Kayseri’nin büyükşehir mücavir alanından sonra Develi ilçesine de...