19 / 04 / 2024

Kayseri Gökkent Mahallesi sosya tesis

Kayseri Gökkent Mahallesi sosya tesis

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gökkent Mahalle halkına çok amaçlı, büyük ölçekli pazaryeri ile sosyal ve spor tesisi kazandıracaklarını söyledi.

Kayseri Gültepe'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Gültepe Mahallesi'deki arsayı ihale ile satıyor. İhale 17 Ekim'de gerçekleşecek..

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2017 başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 13 konut için başvuru dönemi henüz başlamadı. İşte, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2017 başvuruları...

TOKİ Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuru zamanı!

TOKİ Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuru zamanı belli oldu. İşte TOKİ Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuru zamanı...

Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 76 konut satışa sunuluyor. Projedeki konutların en düşük satış bedeli 67 bin 773, en yüksek satış bedeli ise 145 bin 876 TL olarak belirlendi.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 76 konut satışa sunuluyor. Projedeki konutlar için başvurular 18 Ocak – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 37 konut satışa sunuldu. Projedeki konutlar için başvurular 18 Ocak-30 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap Alt Gelir başvuru 2017!

Toplamda 76 adet daireden meydana gelen TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesindeki dairelerin başvuruları bugün başladı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvurusu başladı!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 37 konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap alt gelir son başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap AGG Konut Projesi kapsamında İdaremiz stoğunda bulunan 76 konut için başvurular sürüyor. İşte, TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap alt gelir son başvuru...

Atakule GYO Çankaya Güven Mahallesi arsa değerleme raporu yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO Çankaya Güven Mahallesi arsa değerleme raporu yayınlandı.

Manisa Göktaş Mahallesi sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Mahallelerin kaderini değiştiren işlere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesi’nde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı.

Kayseri Beyazşehir Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kayseri Beyazşehir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi

Meram Gödene Mahallesi’ne kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi tarafından Gödene Mahallesi’nde yapıma devam eden kapalı Pazar yeri inşaatı hızla devam ediyor. İnşaat alanında incelemede bulunan Başkan Toru, 2 ay içerisinde Pazar yerindeki çalışmaları tamamlayarak halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Kayseri Gökkent Mahallesi sosya tesis Haberi

Kayseri Gökkent Mahallesi sosya tesis

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak yeni yollar açıyor ve parklar inşa ediyoruz. Sosyal ve Spor tesisleri yapıyoruz. Bu hizmetlerin sonucu olarak hızlı bir kentleşme olmaktadır. Bu kentleşme ile ticaret artmakta ve ekonomik gelişme sağlanmaktadır. Bunun en büyük göstergesi büyük ölçekli alış veriş merkezlerin açılmasıdır. Belediye olarak Gökkent Mahallesine büyük önem veriyoruz. Gökkent mahallesi gelişime açık, çevresi ile bütünleşen yeni binaları ile hızla yapılaşan bir semtimiz. Gökkent Pazaryeri ve Sosyal ve spor tesisi mahalle halkının sosyal yaşamı renklenmekte, çeşitlenmekte ve herkesin spor yapmasına imkan tanıyacaktır. Biz seyirci değil sporcu bir nesil yetişmesi için spor tesisleri inşa ediyoruz. Kapalı semt Pazar yeri ile hem esnafı hem de tüketiciye verdiğimiz önemi gösteriyoruz “ dedi.

Gökkent Mahalle halkına ve özellikle...