19 / 04 / 2024

Kayseri Hacı Osman Çilsal Aile Sağlığı Merkezi mimari yapısı

Kayseri Hacı Osman Çilsal Aile Sağlığı Merkezi mimari yapısı

Kayserili 95 yaşındaki Hacı Osman Çilsal, Milli Eğitim camiasına kazandırdığı okulun ardından bu kez İncesu ilçesine sağlık sektöründe hayır işleyerek Aile Sağlığı ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri binası kazandırdı.

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

Kayseri Hacılar'da 152 dairenin temeli atılıyor!

Kayseri'ye bağlı Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 152 dairenin temelini atmaya hazırlanıyor. 

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hacılar Belediyesi’nin yönettiği kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 4 bloğun daha temeli atılıyor.

Kayseri Hacılar'da 9.7 milyon TL'ye icradan satılık 14 arsa!

Kayseri Hacılar Belediyesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 9 milyon 748 bin 694 TL'ye satıyor...

Kayseri Kocasinan'da 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret A.Ş., Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Hacıkılınç Mahallesi, 11977 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 200 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kayseri Hacılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında daire teslimleri devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaz ayında yeni binaların temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Kayseri Hacılar'da 11.9 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi, 4633 ada 3 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 932 bin 780 TL'ye satıyor...

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

Property Hub Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property Hub Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dalbım Hacıosman, Maher Khader ve Mohammed Khader ortaklığında kuruldu.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Kayseri Hacı Osman Çilsal Aile Sağlığı Merkezi mimari yapısı Haberi

Kayseri Hacı Osman Çilsal Aile Sağlığı Merkezi mimari yapısı

Kayserili 95 yaşındaki Hacı Osman Çilsal, Milli Eğitim camiasına kazandırdığı okulun ardından bu kez İncesu ilçesine sağlık sektöründe hayır işleyerek Aile Sağlığı ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri binası kazandırdı. Hacı Osman Çilsal Aile Sağlığı Merkezi mimarisiyle de dikkat çeken bir sağlık merkezi oldu.

İncesu ilçesinde yapımı tamamlanan ve bünyesinde Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, İncesu İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi’nin bulunduğu binanın açılış törenine Vali Düzgün’ün yanı sıra Hayırsever Hacı Osman Çilsal, oğulları Yaşar, Salih ve Veli Çilsal, 24. Dönem Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, İncesu Kaymakamı Tarık Bahadır, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, çok sayıda bürokrat ve vatandaşlar katıldı.

Vali Düzgün, açılış töreninde yaptığı konuşmada 2 yıl önce protokolünü imzaladıkları...