26 / 04 / 2024

Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm

Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan,  yapımına devam edilen kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi alanında incelemelerde bulundu.

Kayseri Hacılar'da 2'nci etap dönüşüm için yıkım tamamlandı!

Kayseri Hacılar 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılması planlanan yeni konutlar için 10 hektarlık alanda 612 bağımsız yapı yıkıldı.

Doğan Ekici: Hacılar'da kentsel dönüşüm hız kesmeden ilerliyor!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.  Ekici ''130 dönümlük alan içerisinde 2023 yılına kadar bin 101 daire üretilecek'' dedi.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Kayseri Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temeller atılacak. Proje kapsamında yaptırılacak olan ilk 200 dairenin yapım ihalesi Hacılar Belediyesi´nce önümüzdeki günlerde yapılacak.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Hacılar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Bin 150 konut ve 50 işyeri yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında 25 konut yıkılacak.

Kayseri Hacılar'daki dönüşümde yıkımlar Nisan'da başlıyor!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Hacılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski yapı yıkımlarının Nisan'da başlanacağını belirtti.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, önümüzdeki günlerde resmi açılışının gerçekleştirileceği kentsel dönüşüm ofisinde hak sahipleri ile görüşmelere başlandığını ve proje tanıtımı yapıldığını söyledi.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm uzlaşmaları başladı!

Hacılar Belediyesi Başkanı Doğan Ekici, önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm ofisinde incelemelerde bulundu.

Doğan Ekici, Kayseri Hacılar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, "Vatandaş TOKİ mantığı ile ödeyip yeni evlerine kavuşmuş olacak. Yeni yapılacak binalarımız 7 katlı olacak. Öte yandan eski sanayi sitemizi kaldırıyoruz, onu yıkacağız" dedi.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İş Bankası ile "Kentsel Dönüşüm Protokülü" imzaladıklarını dile getirdi. Kentsel dönüşüm kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile protokol imzalayan ilk banka olan Türkiye İş Bankası, projeye desteğini sürdürüyor.

Kayseri Hacılar'da 130 bin metrekare alanda dönüşüm başladı!

HACILAR Belediyesi tarafından 130 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek olan ve yaklaşık 151 milyon TL'ye mal olacak kentsel dönüşüm projesi çalışmaları başladı.

Kayseri Hacılar'daki dönüşüm onaylandı!

Hacılar Belediyesi tarafından 130 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek ve yaklaşık 151 milyon TL'ye mal olacak Kentsel Dönüşüm Projesi Bakanlar Kurulu'nda onaylandı.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları değerlendirildi!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Ekici, ilçedeki halkın kentsel dönüşümü istediği için ilk çalışmaların bu konuda olduğunu ifade etti.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Talas'ta katıldığı Gençlik Şöleni'nde AK Parti'nin sadece bir parti değil bir dava olduğunu belirtti. Özhaseki, Hacılar'da gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Toplantısı'na da katıldı.

Vatandaşlar kentsel dönüşümü istemeyince belediye yetki devri kararı çıkardı!

Başakşehir’de vatandaşlar kentsel dönüşüme karşı uzun süredir mücadele ediyor. Başakşehir Belediyesi, kesinleşmiş yargı kararına rağmen Şahintepe için yeni yetki devri kararı çıkardı. Vatandaşlar, “Hukuksuzluğa direneceğiz” dedi.

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Hacılar'da 152 dairenin temeli atılıyor!

Kayseri'ye bağlı Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 152 dairenin temelini atmaya hazırlanıyor. 

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hacılar Belediyesi’nin yönettiği kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 4 bloğun daha temeli atılıyor.

Kayseri Hacılar'da 9.7 milyon TL'ye icradan satılık 14 arsa!

Kayseri Hacılar Belediyesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 9 milyon 748 bin 694 TL'ye satıyor...

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin gayrimenkullerini satışa sundu.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Muğla'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Muğla'da yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kayseri Hacılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında daire teslimleri devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaz ayında yeni binaların temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Kayseri Hacılar'da 11.9 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi, 4633 ada 3 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 932 bin 780 TL'ye satıyor...

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşümde KDV yüzde 1'e düşürüldü!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV oranını yüzde 1'e düşürdü. 

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm Haberi

Kayseri Hacılar kentsel dönüşüm

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçede yapımı süren kentsel dönüşüm alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Hacılar'da belediye tarafından yapımı süren kentsel dönüşüm inşaatlarında çalışmalara devam ediliyor. 

Çalışmanın olduğu alanda incelemelerde bulunan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, "Kentsel dönüşüm alanımızda devam eden bloğumuzda 4’üncü kata çıkmış bulunuyoruz. Bir taraftan da burada yaşayan vatandaşlarımızın çocuklarıyla güzel vakit geçirebilmeleri adına düşündüğümüz, planladığımız ve kısmen kış öncesi tamamladığımız parkımızın kalan bölümünü de inşallah temmuz ayı itibarıyla bitirmeyi planlıyoruz. Vatandaşlarımız burada yeşil bir parka kavuşacak. Çocuklarımızın geniş oyun alanları olacak. Büyüklerimizin de oturabilecekleri, güzel vakit geçirebilecekleri bir parkımız olacak inşallah. Bir taraftan da kentsel dönüşüm projemiz hız kesmeden devam ediyor. İnşallah tez zamanda bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.