16 / 04 / 2024

kayseri inşaat sektörü toplantı

kayseri inşaat sektörü toplantı

Kayseri Ticaret Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren meslek komitesi üyelerinin sorunlarını düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile masaya yatırdı..

Ali Aydın: İnşaat sektörü zor süreçte!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın düzenlediği basın toplantısı ile inşaat sektörünün son durumunu değerlendirdi.

Mehmet Özhaseki: İnşaat sektörüyle ilgili ciddi toplantılar yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, partisinin Kayseri il teşkilatında düzenlediği basın toplantısında konuşma yaptı. Özhaseki, özellikle inşaat sektörüyle ilgili ciddi toplantılar yaptıklarını ifade etti.

Mustafa Çelik: İnşaat sektörü Kayseri için önemli!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ticaret Odası'nda inşaat sektörüyle ilgili altı meslek komitesinin üyeleriyle bir araya geldi. Çelik İnşaat sektörünün Kayseri için önemli olduğunu söyledi...

İnşaat sektörü seçimden nasıl etkilendi?

Kısa adı KİİTDER olan Kayseri inşaat işçileri ve Taşeronları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavaklıoğlu, gazetemize seçim sonrası inşaat sektörünün genel durumunu değerlendirdi.

Ali Kavaklıoğlu: İnşaat sektörü seçimden olumsuz etkilendi!

Kısa adı KİİTDER olan Kayseri inşaat işçileri ve Taşeronları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavaklıoğlu, 7 Haziran genel seçimlerinin sonucunda inşaat sektörünü olumsuz yönde etkilediğini vurguladı.

Kayseri Ticaret Odası inşaat sektörünü masaya yatırdı!

Kayseri Ticaret Odası’nın inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerinin oluşturduğu meslek komitelerinin ortak toplantısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda gerçekleştirildi..

Talas'ta inşaat sektörünün sıkıntıları görüşüldü!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Ticaret Odası’nda (KTO) düzenlenen inşaat sektörü genişletilmiş komite toplantısına katıldı. Toplantıda inşaat sektörünün sıkıntıları ve sektörden talep edilen konular görüşüldü.

Mahmut Hiçyılmaz: Kayseri'de inşaat sektörü çok dinamik!

Kayseri Ticaret Odası'nda (KTO) düzenlenen inşaat sektörü genişletilmiş komite toplantısı yapıldı. Toplantıda inşaat sektörünün sıkıntıları ve sektörden talep edilen konular görüşüldü.

Kayseri'de inşaat sektörü sorunları masaya yatırıldı!

Kayseri Ticaret Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren meslek komitesi üyelerinin sorunlarını düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile masaya yatırdı..

Kayseri'de inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı!

Kayseri Ticaret Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren meslek komitesi üyelerinin sorunlarını düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile masaya yatırdı. Toplantıya Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz katıldı.

Melikgazi'de inşaat sektörü yıllara göre çok büyük artış gösterdi!

Kayseri Melikgazi'de inşaat sektörü yıllara göre çok büyük bir artış gösterdi!

Eser Oteller Grubu inşaat sektörüne giriyor!

İstanbul'da 1997 yılından bu yana otelcilik alanında adımlar atan Eser Oteller Grubu, tecrübesini inşaat sektöründe devam ettirme kararı aldı

Hüseyin Bilmaç: İnşaat sektörünün büyümeme lüksü yok!

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bilmaç, "2012 yılında inşaat sektörü; cari açığa net pozitif katkısı ile katma değeri yüksek, stratejik bir sektör olarak değerlendirilmeli" diye konuştu

kayseri inşaat sektörü toplantı Haberi

kayseri inşaat sektörü toplantı

Kayseri Ticaret Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren meslek komitesi üyelerinin sorunlarını düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile masaya yatırdı.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ın başkanlığında konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Karaköse, Mustafa Türkmen ve belediye bürokratları ile Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Bahri Coşkun, Mustafa Dulda, KAYİMDER Başkanı Ali Aydın, meslek komitesi başkanları ve üyeler katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, meslek komitelerinin sıkıntılarını ve dertlerini istişare etmek üzere toplandıklarını belirterek, “ Kayseri Ticaret Odası olarak, meslek komitelerimizin çalışmalarına çok önem veriyoruz. Ticaret Odası’nda bulunan 40 meslek komitemizin 6 - 7 tanesi inşaat sektörü ile alakalı çalışmaktadır. Komitelerimizle ayda en...