19 / 04 / 2024

Kayseri Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi

Kayseri Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu, kadınların çocuklarını birkaç saatliğine bırakabileceği kreş tarzındaki özel olarak hazırlanan Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inşaatını gezdi.

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kapalı işyerlerinden kira almayacak!

Kayseri'ye bağlı Melikgazi Belediyesi, pandemi dönemi boyunca kapalı işyerlerinden kira ücreti almayacak. 

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Kayseri'deki 5 asırlık han restore edilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada, Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışması başlatacaklarını müjdeledi..

Kayseri Büyükşehir ihalesinde flaş gelişme: Başkan yardımcısı istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Mart’ta kapalı ihale usulü ile tanesini 100 bin liraya sattığı villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev görevinden istifa etti.

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Kayseri'ye engelsiz çocuk evi inşa edilecek!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de örneği olmayan Engelsiz Çocuk Evi projesinin ikincisini inşa ediyor.

Kayseri Melikgazi'de 18 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsası 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince 18 milyon TL bedelle kapalı teklif usulü ile satışa çıkarıldı.

Kayseri'de engelsiz çocuk evi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz çocuk evi hizmete açıldı.  4-12 yaşlarındaki 53 çocuğa hizmet verecek "Engelsiz çocuk evi"nin açılışı gerçekleştirildi.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Kayseri Beyazşehir Mahallesi'nde 9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kayseri Beyazşehir Mahallesi'nde yer alan Konut + Ticaret alanı olarak belirlenen arsa “Kapalı Teklif Usulü” ihale edilecek. Arsaların toplam değeri ise 9 milyon TL...

Kayseri Develi’ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kayseri Develi yatırımları hız kesmiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Develi ilçesine kapalı pazar yeri inşa ediyor.

Kayseri Büyükşehir'den Tomarza'ya üç eser!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Tomarza'da yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi, Mesire Alanı ve Kapalı Pazar Yeri törenle hizmete açıldı.

Kayseri Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi Haberi

Kayseri Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi

Atatürk Bulvarı raylı sistem güzergahındaki kaba inşaatı bitip ince işçiliği devam eden merkeze gelen Başkan Palancıoğlu ve eşi, yetkililerden bilgi aldı. Üç katlı merkezin her noktasını titizlikle inceleyen Başkan Palancıoğlu, üst katın çocukların oyun alanı, girişin toplantı ve eğitim merkezi, alt katın ise spor salonu ve duş bölümünden oluştuğunu söyledi. Merkezin Türkiye’de ilk defa bir belediye tarafından yapılan bina olduğunu belirten Başkan Palancıoğlu, mimari projesinin de ’en iyi kamu mimari ödülü’ aldığını kaydetti.

Kadınların en büyük sorununun çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabilecekleri güvenli ortamlar olduğuna dikkat çeken Başkan Palancıoğlu, şöyle konuştu: "Özellikle Talas’ta yaşayan ailelerin çoğu Kayseri dışından. Dolayısıyla yakınları burada olmadığından çocuklarını emanet edecekleri kimseleri yok. Hem bu ihtiyaçlarını giderecek hem de bir toplantı, cenaze ve düğün gibi işlerini yaptıklarında...