25 / 04 / 2024

kayseri kent projeleri 2018

kayseri kent projeleri 2018

Kırsal mahallelere bir çok yatırım ve hizmet yapan Talas Belediyesi bir kaç mahalleye kazandırdığı sosyal tesisi Süleymanlı Mahallesi’ne de kazandırmak için çalışmalar sürdürüyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

Kayseri'ye iki tramvay hattı geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ulaşım yatırımlarına hızla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehirdeki tramvay hattı çalışmalarını denetledi. 

Kentsel dönüşüme yeni öneri! Kent dışı konut alanları! 

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, yeni hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri için çözüm önerileri sunuluyor. Bu önerilerden biri de kent dışı konut alanlarında yeni dönüşüm çalışmaları oldu.

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kayseri'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kent merkezi ve ilçelerde yapacağı projeler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla masaya yatırıldı.

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi sohbet toplantısı 25 Aralık'ta!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi projeleri hakkında detaylı bilgileri paylaşmak üzere 25 Aralık Çarşamba günü toplantı düzenliyor...

kayseri kent projeleri 2018 Haberi

kayseri kent projeleri 2018

Talas Belediyesi bir kaç mahalleye kazandırdığı sosyal tesisi Süleymanlı Mahallesi’ne de kazandırıyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Süleymanlı Mahallesi’ne modern bir kültür merkezi şeklinde çok özellikli bir sosyal tesis yaptıklarını dile getiren Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, tesisi de devam eden inşaat çalışmalarında incelemeler yaptı. 

Yaz mevsiminde sosyal tesisi açacaklarını da sözlerinde vurgulayan, Başkan Palancıoğlu, “Şuanda Süleymanlı Mahallemizdeyiz. 2017 yılı içerisinde buraya tüm enerji ihtiyacını karşılayacak bir güneş enerji santrali kurmuştuk. Yine bu mahallemizin ihtiyacı olan büyük bir taziye evi, nikah salonu, muhtarlık ve sosyal tesislerin içinde olacağı büyük bir kültür merkezi yapıyoruz. Kaba inşaatı tamamlandı. İnşallah 2018’in yazında da hizmete girecek. Güzel bir hizmet olduğunu düşünüyoruz. Süleymanlı Mahallemizin meydanında olan bir proje. Süleymanlı Mahalle sakinlerine hayırlı olmasını...