27 / 04 / 2024

kayseri kentsel dönüşüm projesi

kayseri kentsel dönüşüm projesi

Kent genelinde gerçekleştiren kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentsel dönüşüm çalışamalarını vatandaşların rızasına uygun bir şekilde yaptıklarını ifade etti...

Yeni Sahabiye Kayseri'nin Taksim'i!

Yapılan yatırımlar ile birlikte Kayseri’de rekorlar kırdıklarını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, “En komplike kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan Sahabiye’yi hayata geçiriyoruz. Yeni Sahabiye, aynı zamanda şehrin yeni yaşam merkezi de olacak” dedi

Kayseri'de kentsel dönüşüme 4 milyar lira!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıksız ve çürük binaların yenilenmesi için 4 milyar lira harcayacak.

Kayseri Kentsel Dönüşüm'de ilk anahtar teslimi bu ay!

Kayseri’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Melikgazi’de hayata geçirilen projede ilk 184 daire sahiplerini buluyor.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Kayseri Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temeller atılacak. Proje kapsamında yaptırılacak olan ilk 200 dairenin yapım ihalesi Hacılar Belediyesi´nce önümüzdeki günlerde yapılacak.

Kayseri'ye bir milyar dolarlık kentsel dönüşüm!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik: 'Yaklaşık bir milyar dolarlık projeyi halkının rızası ve Kayserililerin onayını alarak hayata geçirdik. Binaların yüzde 80'i yıpranmış durumdaydı. ' dedi.

Kayseri Anbar ve Küçükali'de kentsel dönüşüm yapılacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Anbar ve Küçükali Mahalleleri’nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin uygulanabilirliği 6 Kasım 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandığını söyledi.

Kayseri Bünyan'da harabe binalar yıkılıyor!

Kayseri'de bulunan Bünyan Belediyesi ilçede vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden atıl durumdaki binaları yıkıyor. Bünyan Belediyesi, ilçede bulunan atıl binaları yıkmaya devam ediyor.

Seyrani Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi ne zaman başlayacak?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; Seyrani Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi'yle ilgili meclis toplantısında yaptığı sunumda Yeni Kayseri'yi Kocasinan'da kuracaklarını söyledi.

Kayseri ve Antalya'da kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kocasinan Belediyesi'nin teklifleriyle yeni kentsel dönüşüm alanları belirledi...

Kayseri Sahabiye İş ve Finans Merkezi başvuruları yarın başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sahabiye İş ve Finans Merkezi olarak bilinen kentsel yenileme çalışması için proje yarışması başlattı. Başvurular 9 Şubat 2015 tarihine kadar devam edecek.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslim heyecanı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seyrani kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 18 Aralık'ta anahtar teslim töreni yapılacak. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm projesinde eski binalar yıkılıyor!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Uğurevler Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binalar ortadan kaldırılıyor.

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı!

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı.

kayseri kentsel dönüşüm projesi Haberi

kayseri kentsel dönüşüm projesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent genelinde gerçekleştiren kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

Milliyet'te yer alan habere göre, belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre Başkan Çelik, Erkilet ve Yeşil mahallelerinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Kentsel dönüşüm çalışamalarını vatandaşların rızasına uygun bir şekilde yaptıklarını kaydederek Çelik, şu açıklamalarda bulundu:

"Şehirlerin vitrinleri vardır. Havaalanları, otobüs ve tren garları şehre ilk gelen kişilerin o şehir hakkındaki ilk intibalarının oluştuğu yerlerdir. Şehrin ana giriş yolları, ana arterleri de şehrin vitrini sayılır. Erkilet Bulvarı da şehrimizin kuzey çevre yolundan girişte ilk intibanın oluştuğu yer. Bu bulvarın kenarında uzun yıllardır plansız yapılaşma ile yapılmış metruk vaziyette binalar vardı.

Düzenli yapılaşma ile büyüyen şehrimizde bu uygunsuz görüntülerin kaldırılması gerekiyordu. Hukuki problemler halledildi ve tüm hak sahiplerinin haklarının...