05 / 05 / 2024

kayseri kocasinandaki 50 bin tonluk moloz taşıma ihalesi

kayseri kocasinandaki 50 bin tonluk moloz taşıma ihalesi

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, belediye sınırları içinde çevre temizliğini sağlamak amacıyla atık haldeki 50 bin ton molozun taşınması için ihale yaptıklarını ifade etti...

Kilogramı 1500 ile 2 bin 200 TL arasında değişen 4 adet 50 gram erik 89 TL, 5 adet kiraz 125 TL'ye satılıyor!

Kayseri'de kış ayında özellikle kadınların ilgi gösterdiği, manavda paketler halinde hazırlanan içinde 4 adet bulunan 50 gram erik 89 TL, 5 adet kiraz ise 125 TL’den satışa sunuldu.

Kayseri'de 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Güneşli Mahallesi'nde bulunan 50 konutu açık artırma usulü ile satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. 

Kayseri Melikgazi'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 197 bin 50 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Melikgazi Belediyesi 50 konutu 15.2 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 50 adet konutu satışa çıkardı. Konutların toplam satış bedeli 15 milyon 200 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 kira indirimi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda mülkiyeti belediyeye bağlı kiracılar için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Kayseri Tarihi Meryem Ana Kilisesi binası kütüphane oldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kiçikapı’da bulunan Tarihi Meryem Ana Kilisesi binasını restore ederek 50 bin kitaplık bir kütüphaneye dönüştürdü.

12 soruda TOKİ Kayseri 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Kayseri 50 bin konut kampanyası kapsamında kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri 50 bin konut nerede?TOKİ Kayseri 50 bin konut başvurusu ne zamana kadar yapılacak? TOKİ Kayseri 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 12 soruda TOKİ Kayseri 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

TOKİ 50 bin konut Kayseri 2019 başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Kayseri 2019 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Kayseri'de hayata geçirilecek olan 418 konut ile ilgili başvuru şartları...

TOKİ 50 bin konut hangi illerde yapılacak 2019?

TOKİ 50 bin konut kampanyası kapsamında 67 ilde 140 proje inşa edecek. Bu projeler İstanbul, Ankara, İzmir, Malatya ve Kayseri gibi illerde yer alıyor. Peki TOKİ 50 bin konut hangi illerde yapılacak 2019?

Kayseri Melikgazi'ye 50 yeni okul inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçede hayırsever desteği ile 50 okul yapımı planladıklarını açıkladı.

Kilim Mobilya'dan 50 milyon dolarlık yatırım!

Kayseri merkezli Kilim Mobilya, 50 milyon dolarlık yeni yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırımla halen dört tesiste toplam 350 bin metrekarelik alanda yapılan üretim tek tesiste toplanacak. Şirket, bunun için 500 bin metrekarelik bir yer arıyor. Bu tesisin Kayseri’de kurulması planlanıyor..

Kayseri'de kentsel dönüşüm yasa çıkmadan başladı!

Bakan Özhaseki, Kayseri'de belediye başkanlığı döneminden itibaren önemli çalışmalara imza attıklarını ve kentsel dönüşüm yasası çıkmadan önce Kayseri'de 50'den fazla gecekondu denebilecek mahalleyi yenileyerek imarlı mahalleler haline getirdiklerini ifade etti.

kayseri kocasinandaki 50 bin tonluk moloz taşıma ihalesi Haberi

kayseri kocasinandaki 50 bin tonluk moloz taşıma ihalesi


Başkan Bekir Yıldız, evde, bahçede, bağda veya çeşitli mekanlarda yapılan hafriyat sonucu oluşan molozların gece geç vakitlerde bazı boş mekanlara döküldüğünü belirterek, "Çevreyi kirletmek, moloz dökmek yasak olduğu için gecenin geç vakitlerinde kaşla göz arasında atıklar, molozlar dökülüyor. İhbar eden, gören ve bildiren olmayınca yapacağımız bir işlem olmuyor. Çevrenin temizlenmesi, yaşanabilir mekanlar oluşturulması amacıyla bu atıkları toplayacağız." dedi. 


Haber verip, molozların kaldırılması konusunda yardım isteyenlere destek olduklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Muhtemel o ki evin içinde ruhsatsız değişiklik yapanlar haber vermeden molozları çevreye terk ediyor. Biz belediyemiz sınırları içinde 50 bin ton moloz atığın temizlenerek Erkilet kum ocağına taşınması için ihale yaptık. Pasaklı ve atıklarla kirletilmiş bir çevre istemiyoruz. Bu temizlik işini vatandaşlarımızla el ele yapmak istiyoruz." diye konuştu. 


Kocasinan Belediyesi...