27 / 04 / 2024

Kayseri Melikgazide 9 cadde

Kayseri Melikgazide 9 cadde

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri ili merkezinde yer alan ve 9 mahalleyi kapsayan cadde ve bağlantı sokak iyileştirmesi çalışması yapapacağını söyledi. Çalışmasının bu yıl başlanılacağı bildirildi.

Kayseri'de imarlı 9 arsa satılıyor!

Kayseri İli İncesu Belediye Başkanlığı, Kayseri İncesu'da yer alan konut, ticaret, sanayi ve imalathane alanı imarlı dokuz arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Kayseri'de taksitle yurt satacak!

Kayseri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan yurdu satışa çıkardı. Söz konusu yurdun satış ihalesi 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 12 taksitle 9 adet arsa satılıyor! Yatırımcılara büyük fırsat! 

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Başakpınar Mahallesi'nde yer alan 9 adet sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi imarlı 9 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Erkilet'te yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı.

Kayseri Melikgazi'de 25.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 25.9 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. 

Kayseri'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Anbar Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını 14 milyon 911 bin 107 TL'ye satıyor...

Kayseri Büyükşehir'den 29.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erkilet Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı toplam 29 milyon 880 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. 

Kayseri Hacılar'da 9.7 milyon TL'ye icradan satılık 14 arsa!

Kayseri Hacılar Belediyesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 9 milyon 748 bin 694 TL'ye satıyor...

Kayseri Kocasinan'da 41.8 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erkilet Mahallesi'nde yer alan 9 adet arsayı toplam 41 milyon 850 bin TL muhammen bedelle satışa sundu.

Kayseri Melikgazi'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 197 bin 50 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 210 dairenin hak sahipleri belli olacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 9 bloktan oluşan 210 daire için kura çekimi gerçekleşecek.

Kayseri Hacılar'da 11.9 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi, 4633 ada 3 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 932 bin 780 TL'ye satıyor...

Kayseri'de 126.9 milyon TL'ye satılık 28 gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet'te yer alan 28 adet gayrimenkulü 126 milyon 880 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Melikgazide 9 cadde Haberi

Kayseri Melikgazide 9 cadde

Melikgazi Belediyesi'nin en belirgin özellikleri arasında geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sisteminin bulunması olduğunu hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, "Melikgazi ilçemizde şehir merkezinde yer alan GÜLÜK, HUNAT, CUMHURİYET, KİÇİKAPI, CAMİKEBİR, NAZIMBEY, KARACAOĞLU, TACETTÎNVELİ VE BATTALGAZİ mahalleleri içine alan bir planlama yapılmıştır. Bu planlama ile 9 mahallede ulaşım daha güvenli, seri ve kurallı akışı ve bu semtler arasında bağlantıların daha geçişken olması için ulaşımda yeni bir düzenleme yapılarak trafik akışı rahatlatılacaktır. 6306 sayılı Kanunun 17. Maddesine göre CADDE İYİLEŞTİRME çalışması Melikgazi kendine has ve yakışır ulaşım ağı ile bir modem şehircilik örneği sergilemiş olacaktır. Çalışmanın ilk etabı olan planlama ve imar planları üzerinde işlenmesi ve mülkiyet sorunu çözülmüştür. Bundan sonra yapılacak iş yolların yeniden düzenlenmesi olacaktır" dedi. 


Semtler arası ulaşımın...