16 / 04 / 2024

kayseri Oto Sanatkarlar Odası toki

kayseri Oto Sanatkarlar Odası toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri'de Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşa edilen 357 konutun kurası çekildi.

TOKİ Kayseri Kocasinan 318 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi halesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut! İhalesi 2 Nisan'da!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi bugün!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 437 konut!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi 2 Şubat'ta!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 2 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri'ye 285 yeni konut!

Kayseri ili Melikgazi ilçesi Mimarsinan mahallesi Esnaf ve sanatkarlar Odası 3.etap 285 konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri projesindeki 834 konutun sahipleri belirlendi!

Kayseri'de Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve  TOKİ  ortaklığıyla inşa edilen 834 konut için kuralar çekildi. 

TOKİ Kayseri Konutları'nın kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri'de Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşa edilen 357 konutun kurası çekildi.

Kayseri Melikgazi'de esnaflar için 840 konutun temeli atıldı!

TOKİ ve Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından Kayseri Melikgazi'de inşa edilecek 840 konutun temeli atıldı. KESOB Başkanı Ahmet Övüç açılış konuşması yaptı.

Kayseri Yahyalı'ya yeni sanayi sitesi inşa ediliyor!

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Yahyalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından bölgede yeni sanayi sitesinin yapılması için çalışmalar başladı. Proje 400 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek.

Kayseri Oto Servisleri Sitesi’nin yapımı devam ediyor!

Oto Servisleri Sitesi Şantiyesi’nde düzenlenen Bilgilendirme ve İstişare Toplantısında, yaşanan sıkıntıların azaltılması için yeni yapılan iş yerlerinde alınan önlemlerden söz edildi. İşte toplantıda öne çıkanlar...

TOKİ Kayseri'de 546 konutun kura törenini yaptı!

TOKİ tarafından Kayseri Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşa edilen 546 konutun kura çekilişi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı törenle yapıldı.

kayseri Oto Sanatkarlar Odası toki Haberi

kayseri Oto Sanatkarlar Odası toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri'de Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşaa edilen 357 konutun kura çekilişi gerçekleşti.


Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yapılan kura çekimine Vali Süleyman Kamçı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç ile Oto Sanatkarlar Odası üyeleri ve aileleri katıldı. 


Milletvekili Yıldız, kura çekilişi öncesi konuştu. Yıldız, "Bütün hak sahiplerinin ağız tadıyla bir ömür boyu bu sıcak yuvalarında yaşamalarını temenni ediyorum. Hepinize hayırlı uğurlu olsun" açıklamalarında bulundu.


Vali Süleyman Kamçı ise, "TOKİ şehirlerin yeni konutlarla baştan başa yenilemek için ülkemizde olduğu gibi ilimizde de toplu konut projesine imza atmıştır. 2003 yılından bugüne TOKİ ilimizde 32 projede 13...