28 / 03 / 2024

kayseri projeleri 2016

kayseri projeleri 2016

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Yeni Kayseri İçin Yeni Güç, Hedef 2023" adı altında bir toplantı yaptı ve Kayseri'nin yeni vizyonu ile Kayseri'yi uluslararası çapta cazibe merkezi yapacak yeni projelerini tanıttı.

Kayseri projeleri MIPIM'de tanıtıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in de katıldığı Fransa'nın Cannes şehrindeki dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı (MIPIM) 89 ülkeden yaklaşık 22 bin gayrimenkul profesyoneli ile 4 bin 800 yatırımcı ve finans kuruluşunu bir araya getirdi.

Kayseri Kentpark için çalışmalar başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Kentpark'ın yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu. Şeker Gölü'nü de içine alacak olan Kentpark bünyesinde Macerapark da bulunacak.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kayseri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Kayseri 2020 başvuru belgeleri neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Kayseri 100 bin sosyal konut 2020 detayları....

Kayseri Sahabiye dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan  Sahabiye Kentsel Dönüş Projesi için imzalar atıldı. Projede 218 konut ve 18 dükkan yer alacak.

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Kayseri'de YHT ve havaalanı genişleme projeleri mecliste!

Kayseri'de tamamlanan projelere ve yüksek hızlı tren ile havaalanı genişleme projelerinin tamamlanma tarihleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Kayseri'nin kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Kayseri'ye 6 yeni mini terminal inşa edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin model alınacak projeleri arasında yer alan mini terminal projeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve sektörün temsilcilerinin katılımıyla tanıtıldı. 

Kayseri Melikgazi kentsel dönüşümle yenilendi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

kayseri projeleri 2016 Haberi

kayseri projeleri 2016

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Yeni Kayseri İçin Yeni Güç, Hedef 2023" adı altında bir toplantı yaptı ve Kayseri'nin yeni vizyonu ile Kayseri'yi uluslararası çapta cazibe merkezi yapacak yeni projelerini tanıttı. Toplantıyı, Kayseri'deki kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinden yaklaşık 1000 davetli izledi. Kayseri'nin yeni vizyonunu "Planlı Gelişim, Estetik Dönüşüm, Fonksiyonel Değişim" olarak ortaya koyan Başkan Çelik, bu vizyon doğrultusundaki projelerini anlattı. Başkan Çelik, hedeflerinin ise Kayseri'yi ulusal ve uluslararası çapta cazibe merkezi yapmak olduğunu kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in "Yeni Kayseri İçin Yeni Güç Hedef 2023" toplantısı Radisson Blu Otel'de yapıldı. Kayseri'nin geleceğinde önemli yer tutacak projelerin kamuoyu ile paylaşılacağı toplantıya Vali Vekili Mehmet Emin Avcı, üniversite rektörleri, ilçe belediye başkanları, AK Parti il ve...