28 / 03 / 2024

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açılış

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açılış

Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarız ilçesinde yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezinin açılışında, geçmişte darbe girişimlerinde insanların korkarak geri çekildiklerini söyledi.

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi yarın açılacak!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarız’da düzenlenecek toplu açılış ve temel atma töreni ile başta Kadın ve Gençlik Merkezi olmak üzere bir dizi yatırımın temeli atılacak, yapımı tamamlanan yol ve camilerin açılışı yapılacak.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

TOKİ Kayseri Sarız 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Sarız’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Sarız’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi

Kadın Kooperatifleri ürünlerinde el emeği göz nuruna yakışır fiyatlar! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Kırsal kesimde yer alan ya da evde el işi üreten kadınların son yıllarda kooperatifleşerek ekonomiye katkıları ciddi oranda artmaya başladı. Ardı ardına kurulan kadın koopetarifleri oya, nakış, çeyiz setinden tutun salça, makarna, pekmeze kadar yüzlerce ürün çeşidini üretip son tüketiciye ulaştırıyo

Kadın erkek memur alımı başladı! Tek bir şart aranıyor! İşte detaylar!

Kadın erkek düz memur alımları başladı. Milyonlarca kişi düz memurluk şartlarını araştırıyor. İşte detaylar!

Ehliyeti olanlar dikkat! Kamuya hemen çok sayıda kadın ve erkek personel alınacak!

İş arayanların merakla beklediği haber İŞKUR'dan geldi. Söz konusu ilanda kamuya hemen ehliyeti olan kadın ve erkek sürücülerin alınacağı belirtildi...

Halkbank'tan kadın girişimcilere faizsiz kredi! Başvurular başladı!

Halkbank'tan girişimci kadınların yüzünü güldürecek haber geldi. Banka tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyası kapsamında ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş kadın girişimcilere para desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Kadın girişimcilere müjde! Halkbank'tan 100 bin liraya kadar destek!

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, "Kadın girişimcilerin finansmana erişimini kolaylaştırmak ve iş fikirlerinin filizlenmesine imkan tanımak amacıyla 100 bin liraya kadar finansal destek sunacağız." dedi.

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Sarıoğlan 2. Etap projesinde yer alan konutların hak sahipleri bugün belli olacak.

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin açılışı gecikti!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Kasım ayı sonunda bitirileceğini açıkladığı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde çalışmalar henüz tamamlanmadı.

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açılış Haberi

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açılış

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, artık ordunun da dışarıya karşı güçlü olması, dik durması, düşmana karşı her zaman caydırıcı bir unsur olması gerektiğini belirterek, "Fakat dönüp içerideki işlere de karışmaması lazım. ‘Senin niye başın örtülü kardeşim’ diye ilişmemesi lazım. Düğün için bir kardeşimiz orduevine geldiği zaman kapıdan çevirmemesi lazım. Onu ilgilendiren bir konu değil bu." dedi.


Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarız ilçesinde yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezinin açılışında, geçmişte darbe girişimlerinde insanların korkarak geri çekildiklerini söyledi.


FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminde milletin "Artık yeter” dediğini ifade eden Özhaseki, “Siz kimsiniz, nereden çıktınız, biz irademizle hükümet seçiyoruz, onlar hizmet ederken siz el koymaya çalışıyorsunuz. İzin vermeyiz’ dediler. Şimdi tanklarla tüfeklerle ortaya çıkan insanlara karşı çıplak elle ve gövdesini açarak gidecek...