29 / 03 / 2024

kayseri Şeyhşaban yol çalışmaları

kayseri Şeyhşaban yol çalışmaları

Kayseri İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 1 Nisan' dan itibaren Belediye' ye mahalle olarak bağlanan yerleşim yerlerine yönelik projeler geliştirerek hizmetlere devam edeceklerini ifade etti...

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Kastamonu'da 3 katlı tarihi ahşap bina çöktü!

Kastamonu Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi'ndeki boş olduğu belirlenen ve yıkım kararı verilen Kastamonu Belediyesine ait tescilli tarihi ahşap bina çöktü.

Kayseri planlı gelişimin örneği oldu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentsel dönüşümle ilgili değerlendirmeler yaptı. Çelik Kayseri’nin Türkiye ortalamasının üzerinde yol alan bir şehir olduğunu ifade etti.

Kayseri'deki kavşaklar yenileniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi trafik akışını hızlandırmak ve yol güvenliğini artırmak için şehir içindeki kavşaklarda çalışma başlattı.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

Kayseri Melikgazi'nin 2017 yatırım takvimi belirlendi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası ile büyük ölçekli bakım ve onarım yapılacak çalışmaların planlaması için yapılan toplantı düzenledi.

Kocaeli Sarışeyh-Davuldere yolu genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında ekipler İzmit köylerinden Sarışeyh ile Davuldere köyleri arasında beton yol yapımı çalışması başlattı.

Kayseri alternatif bir yol daha kazanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Süleyman Kamçı ile birlikte Derevenk vadisine yapılan viyadük çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

Kayseri yeni adliye binasına yeni yol!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeni Adliye ve çevresinde yapılacak olan yol ve kaldırım çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, Kurban Bayramı sonrası bölgede geniş çaplı bir çalışma başlatacaklarını belirtti.

Kayseri Kocasinan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Kavuncu ile Kocasinan Bulvarını birleştiren 8. Cadde’de, asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının başladığını söyledi.

Kayseri Mimsin-TOKİ arasına 8 milyonluk yeni yol!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi büyük bir yatırıma başladı ve hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mimarsinan'ı TOKİ'ye bağlayacak olan yeni yolun Mimsinlileri ağır vasıta araçlardan kurtaracağını açıkladı.

kayseri Şeyhşaban yol çalışmaları Haberi

kayseri Şeyhşaban yol çalışmaları


Kayseri İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 1 Nisan'dan itibaren Belediyeye mahalle olarak bağlanan yerleşim yerlerine yönelik projeler geliştirerek hizmetlere devam edeceklerini bildirdi.


2014 yerel seçimlerin tamamlanmasının hemen ardından 3. döneminde hizmete başlayan İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yeni projeler ve çalışmalar için hızlı bir giriş yaptı. 1 Nisan itibariyle mahalle olarak bağlanan 7 köyün talepleri için çalışmalarını başlatan İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Şeyhşaban’da yapılan çalışmaları incelemek ve bilgi almak için Şeyhşaban Mahallesi'ne gitti. Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, burada yaptığı açıklamada, “Belediyemize mahalle olarak bağlanan Şeyhşaban köyünde eski yerleşim yeri ile yeni yerleşim yeri arasındaki mevcut arazi yolunun, 12 metre genişletilip ıslah edilmesi vatandaşlarımız tarafından talep edildi. Buradaki mahalle halkının tarım ve hayvancılıkla uğraşmaları nedeniyle yaylalara göçmeleri esnasında kullandıkları bu...